Iivo Niskanen latoi suorat sanat suorituksestaan Viaplaylle – "Olin liian ylimielinen"

Iivo Niskanen manasi menetettyä mahdollisuutta: "Olin liian ylimielinen – ei voi noin passiivisesti hiihtää" 2:11
Iivo Niskanen manasi menetettyä mahdollisuutta: "Olin liian ylimielinen – ei voi noin passiivisesti hiihtää."

Kuudenneksi MM-kisojen 50 kilometrin kilpailussa sijoittunut Iivo Niskanen sätti itseään kilpailun jälkeen.

Niskanen oli läpi kilpailun hyvissä iskuasemissa ja näytti hyvävoimaiselta läpi kilpailun. Viimeisellä 7,1 kilometrin lenkillä Niskanen yritti lisätä vauhtia, muttei pystynyt pudottamaan muita kärkimiehiä kyydistään.

Loppukiritaistossa Niskasen eväät eivät kuitenkaan enää riittäneet ja suomalaistähti jäi kuudenneksi. Niskanen latoi hiihdostaan suorat sanat Viaplayn haastattelussa.

– Hiihdin taktisesti tosi tyhmästi. Olin liian ylimielinen. Ajattelin, että olen niin tuore, että pystyn lyömään loppuun riittävästi. Siinä otettiin vauhtia pois kahdella viimeisellä kierroksella sen verran, ettei tuollainen lyhyt isku enää riittänytkään, Niskanen perkaa Viaplaylle.

– Kuvittelin, että pystyn irrottamaan riittävästi, mutta ei tällä kertaa. Jos saisi uudelleen hiihtää, niin aloittaisin 2-3 kierrosta aikaisemmin, Niskanen harmittelee.

MTV:n MM-kisatiimi paketoi: Viestijoukkue ja Anttola helminä, Iivo Niskaselle pettymys –  "Viimeiset pari kilometriä oli selvää" 3:32
MTV:n MM-kisatiimi paketoi: Viestijoukkue ja Anttola helminä, Iivo Niskaselle pettymys –  "Viimeiset pari kilometriä oli selvää."

Lue myös:

    Uusimmat