Mainos

Iiro Viinanen ei kelvannut kokoomuksen iltajuhlaan

Legendaarinen kokoomuksen 1990-luvun kärkipoliitikko Iiro Viinanen ei päässyt kokoomuksen iltajuhlaan Lahdessa lauantaina.

Loukkaantunut Viinanen poistui puoluekokouspaikalta saman tien, kun hänelle tehtiin selväksi, ettei iltajuhlaan ole asiaa.

Viinanen oli kutsuttu kunniavieraaksi puoluekokoukseen, mutta siitä huolimatta puoluekokouksen iltajuhlaan hänelle ei ollut kutsua – eikä tilaa löytynyt.

Viinanen nähtiin tyytyväisen oloisena puoluekokouspaikalla Lahden Sibeliustalolla vielä aamupäivällä, mutta iltapäivällä loukkaantunut ex-valtiovarainministeri lähti kotiinsa, joka sijaitsee lähistöllä Lahden Vesijärven rannalla.

Viinanen kommentoi asiaa muutama tunti tapahtuman jälkeen MTV Uutisille.

– Kutsuvieraslaput olivat kyllä kunnossa, mutta jostain syystä he eivät löytäneet juhlapaikalla lippua. Enköhän minä ole ehtinyt juhlia aivan tarpeeksi elämäni aikana, Viinanen naurahti. 

Puoluekokouksen iltajuhla alkoi Sibeliustalolla kello 20.

Viinanen toimi valtiovarainministerinä Esko Ahon (kesk.) porvarihallituksessa 1991–95, joka teki laman kurimuksessa Suomen oloissa ennennäkemättömät julkisen talouden säästöt.

Sitä ennen hän oli kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja ja ennen siirtymistään vakuutusyhtiö Pohjolan johtoon hän ehti olla vielä myös Paavo Lipposen (sd.) ykkoshallituksen valtiovarainministerinä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.