Idols-tähti ja iskelmälegenda Topi Sorsakosken managerin talliin

Topi Sorsakosken managerina tunnetulla Juhani Mansikkamäellä on monta rautaa tulessa.

Topi Sorsakoskea aikoinaan pitkään manageroinut Juhani Mansikkamäki jatkaa uraansa. Mies on kiinnittänyt itselleen niin Idols-tähti Kristian Meurmanin kuin iskelmälegenda Eino Grönin.

Eino Grönin kanssa Juhanilla on levytyssopimus vireillä ja manageri uskookin kansan rakastaman Einon haalivan nykyään yhä enemmän yleisöä ympärilleen.

– Nyt kun porukkaa on vanhasta kaartista kaatunut, niin kyllä musiikissa on eräänlainen nostalgiakausi meneillään. Pitkän linjan ammattilaiset ovat kovassa nosteessa, sillä kyllähän Kari Tapio ja Topi Sorsakoski jättivät musiikkiin ison aukon, Mansikkamäki pohtii.

MTV3:n Idols-kaudelta muistettava Kristian Meurman otti Mansikkamäkeen itse yhteyttä. Meurmanin kanssa Mansikkamäellä on vielä neuvottelut kesken

– Arvostan Kristianin musatyyliä ja sitä, että hän tekee itse musiikkia. Meurman on Topin tavoin tiukka muusikko. Aluksi itse kyllä vähän jarruttelin, kun tässä mennään musiikillisesti vähän eri sektorille, mutta nyt yhteistyö on neuvoteltu jo pitkälle, kädenpuristusta vaille, Mansikkamäki kertoo.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat