Ian Somerhalder huutokauppaa seuraansa netissä

Näyttelijä Ian Somerhalder tarjoaa faneilleen ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä kanssaan lounastreffeille. Rahat menevät kaltoin kohdeltujen eläinten hyväksi.

Vampyyripäiväkirjat-komistus Ian Somerhalder, 33, huutokauppaa seuraansa lounaan kera Charitybuzz.com-sivustolla osana uutta hyväntekeväisyyskampanjaansa eläinten turvakotia varten.

Näyttelijän tarkoitus on rakentaa varoilla eläinten pelastuskeskus kaltoin kohdeltuja eläimiä varten osana Ian Somerhalder -säätiön toimintaa. Tähti tarjoutuu viemään yhden onnekkaan fanin kanssaan lounaalle Yhdysvaltojen Atlantassa, Georgiassa.

– Maailmassa on liian paljon rääkättyjä, väärin kohdeltuja ja hylättyjä eläimiä. Niitä on hyljeksitty, niillä on käytöshäiriöitä ja ne näkevät nälkää. On todella uskomatonta, mitä ihmiset tekevät eläimille ja mielestäni siksi tämä aihe on hyvin tärkeä. Arvostan sinua ja anteliaisuuttasi. Yritän olla kyllästyttämättä sinua kyyneliin, Somerhalder kuvaa tarjoustaan.

Eläinten ystävä Somerhalder on kampanjoinut pitkään myös koulukiusattujen puolesta.

– Jos voimme antaa eläimille kodin, voimme myös hoitaa maamme ja maailmamme nuoret – lapset, joilla on käyttäytymisongelmia. Voimme puuttua kiusaamiseen ja pysäyttää sen kehityksen, tuoda nuoret yhteen opettamalla heille myötätuntoa toisiaan kohtaan. Jos sinulla on myötätuntoa eläintä kohtaan, sinulla on pohjimmiltasi sitä myös toista ihmistä kohtaan, Somerhalder jatkaa.

Huutokauppa on käynnissä 18. kesäkuuta 2012 asti. Tällä hetkellä ylin tarjous lounastreffeistä Ian Somerhalderin kanssa on lähes 4200 euroa.

MTV3/Helmi

Lähde: Contactmusic.com, Charitybuzz.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat