Mainos

Hyvinkäällä haavoittuneelle poliisille kerätään varoja viikonlopun ottelussa – futisyhteisö muistaa entistä pelaajaa

Sunnuntaina Hyvinkäällä järjestettävässä ottelussa kerätään varoja vuoden 2012 ammuskelussa loukkaantuneelle poliisille Heidi Foxellille.

Foxell sai vatsaansa luodin järeästä metsästyskivääristä ja hänen elämästään tuli selviytymiskamppailua sairaalassa. Ennen vakavaa haavoittumistaan Foxell pelasi HJK:n maalivahtina.

Idea tapahtumasta syntyi, kun viime viikonloppuna ultrajuoksutapahtumassa Foxellille varoja kerännyt Tuomas Pelkonen kysyi HJK:lta halukkuutta osallistua rahankeruutapahtumaan.

– Kävin myös HJK:n ottelussa ja juttelimme varainkeruumahdollisuudesta. Rahankeräyslaki kun määrää, että yksityishenkilön hyväksi tehtävän varainkeruun on tapahduttava henkilön kotipaikkakunnalla poliisilaitoksen alueella, Pelkonen kertoo.

Pelkonen kuuli pian jalkapalloväen yhdistävän voimiaan hyväntekeväisyysottelun järjestämiseksi.

– Kuulin, että HJK, paikallinen hyvinkääläinen seura ja Palloliitto olivat lähteneet projektiin mukaan. Ne järjestävät sunnuntaina hyväntekeväisyysottelun, jossa on Heidin blogista lainatulla nimellä Bulletproof All Stars vastaan HJK Legendat. Siellä on mukana HJK:n ja maajoukkueen pelaajia.

Tapahtuma alkaa sunnuntaina kello 14 ja pääottelu pelataan kello 17.

Entisten huippupelaajien lisäksi hyväntekeväisyystapahtumassa esiintyy myös tunnettuja artisteja kuten Diandra ja Voice of Finlandin voittaja Miia Kosunen

– Se on laji-ihmisten muistaminen, perheensä kanssa paikalle tuleva Pelkonen toteaa.

Myös tapahtuman kunniavieras Foxell perheineen tulee seuraamaan hyväntekeväisyysottelua. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.