Mainos

Hyvärisen virhe puhuttaa

Pekka Hyvärisen tiistaina ilmestyneessä Kekkos-kirjassa Suomen mies esiintyvä virhe puhuttaa. Hyvärisen myöhemmin tällä viikolla esittämä anteeksipyyntö ei näytä tyydyttävän virheellisen tiedon kohteita kansanedustaja Ilkka Kanervaa (kok.) ja turkulaista entistä kokoomuspoliitikkoa Anders Blomia.

Kanerva (kuvassa) sanoo Iltalehden haastattelussa keskustelevansa asiasta kiihkottomasti kirjan kustantajan WSOY:n kanssa. Mitään rahallista korvausta hän ei ole miettinyt.

-Tässä on se ikävä asia, että jos virheet jäävät kirjaan oikaisematta, niitä käytetään ja siteerataan myöhemmin kuin annettuna totuutena, hän huomauttaa haastattelussa. Blom on samoilla linjoilla. Hän vaatii, että virheet on oikaistava jokaiseen myynnissä olevaan kirjaan.

-Ne loukkaavat kunniaani ja häiritsevät liiketoimiani. Kirjassa Hyvärinen kertoo, että Kanerva ja Blom olisivat valitelleet Neuvostoliiton kulttuurikeskuksen johtajalle olevansa murheellisia, kun he eivät ole kommunisteja, kokoomuslaisia vain. Kanerva korostaa, että tarina on täyttä soopaa. Myös Hyvärinen on myöntänyt, että väite on väärä.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.