Hymy vaihtui pohjattomaksi suruksi: Kuuluisan tv-kokin tytär julkaisi iloisen perhekuvan hotellin aamiaispöydästä vain minuutteja ennen räjähdystä, jossa hän kuoli äitinsä kanssa

Kuuluisa tv-kokki kuoli Sri Lankan iskuissa 0:48
Kuuluisa tv-kokki ja hänen tyttärensä kuolivat Sri Lankan iskuissa – julkaisivat iloisen yhteiskuvan vain hetkeä ennen räjähdystä

Yksi Sri Lankan tuhoisissa pommi-iskuissa kuolleista oli tunnettu tv-kokki Shantha Mayadunne. Myös hänen tyttärensä Nisanga menehtyi Shangri-La -hotellin räjähdyksessä.

Noin kolmikymppinen Nisanga Mayadunne julkaisi iloisen yhteiskuvan perheensä kanssa aamiaisella luksushotelli Shangri-Lassa vain minuutteja ennen räjähdystä. Kuvassa on myös äiti Shantha.

Shantha Mayadunne ehti tehdä pitkän, yli 30-vuotisen uran kokkina. Hän oli omien verkkosivujensa mukaan ensimmäinen srilankalainen tv-kokki ja niitti mainetta muuallakin maailmassa.

Mayadunnella oli myös oma kokkikoulu kotimaassaan. Hän julkaisi vuosituhannen alussa kaksi kokkauskirjaa.

Kokintaitojaan Mayadunne kävi kartuttamassa ympäri maailman. Makumaailma karttui ainakin Australian, Singaporen, Thaimaan, Intian ja Ison-Britannian keittiöissä.

Lue myös:

    Uusimmat