Mainos

Huutia perinteille! Näitä asioita sinun ei tarvitse tehdä häissäsi

Nämä juhlat ovat sinun, eikä mikään saa pilata elämäsi tärkeintä päivää. Anna siis huutia perinteille ja "pakollisille" ohjelmanumeroille!

Hääjuhlaan liittyy useita perinteitä ja ohjelmanumeroita, jotka liitetään ohjelmaan vain siksi, että niin "kuuluu tehdä". Thefrisky.com listasi asiat, joita sinun ei tarvitse tehdä häissäsi.

Ennen häitä

Naisen polttareissa voi olla miesvieraita, ja miehen polttareissa naisvieraita. Jos paras ystäväsi sattuu olemaan vastakkaista sukupuolta, miksi jättäisit hänet pois?

Häitä varten ei tarvitse laihduttaa. Olet joka tapauksessa päivän ihailluin neito, joten miksi kärsisit salaattidieetillä?

Älä anna kenenkään meikata sinua epämukavalla tavalla vain siksi, että häitä varten kuuluu kaunistautua. Jos et ole varma meikkaajan hehkuttamasta ruskeasta luomiväristä, sano vain "ei".

Vihkiminen

Sukulaistenne ei tarvitse istua eri puolilla kirkkoa. Olette häissä yhdistämässä elämänne, joten kenties sukunne voivat yhdistyä samalla? Sukulaisista puheen ollen, sinun ei tarvitse kutsua kaukaista iso-enoasi vain siksi, että äitisi niin vaatii.

Sinun ei tarvitse kävellä alttarille isäsi käsipuolessa. Myös äiti voi saattaa morsiamen, tai mikä parempaa, voit kulkea tulevan miehesi luo molemmat vanhemmat käsipuolessasi. Alttarille voi kävellä myös yksin, tai yhdessä tulevan puolison kanssa. Itse asiassa "matka alttarille" voidaan jättää väliin: kenties seisotte paikallanne valmiina, kun vihkiminen alkaa?

Hääpuvun ei tarvitse olla valkoinen, eikä miehen puvun välttämättä musta. Te päätätte häidenne pukukoodin, eivät perinteet, vaikka niiden noudattamisessa ei olekaan mitään vikaa.

Sinulla voi olla kaksi kaasoa. Kenties haluat tehdä kaikista lähimmistä ystävistäsi morsiusneidon, ja jättää kaason tehtävän pois? Häät voi pitää myös ilman kaasoa.

Teillä ei tarvitse olla sormuksia. Jos tatuoinnit tai muunlaiset korut ovat sinun juttusi, anna rohkeasti mennä.

Hääjuhla

Sinun ei tarvitse tarjoilla häissä kakkua. Tarjoa upeita leivoksia ja leivoslajitelmia hopealautasilta. Juhlamaljatkin voivat olla mehua, limua tai vaikka sangriaa, sillä shampanja häissä ei ole kiveen hakattu sääntö.

Teidän ei tarvitse valssata yhdessä. Jos "ensimmäinen tanssi" tuntuu vain epämukavalta tilaisuudelta tallata rakkaasi varpaille, jättäkää tanssi väliin.

Hääkimppua ei tarvitse heittää. Pois kilpailuhenki, nyt nautitaan! Voit myös vaihtaa kimpun johonkin luovempaan ja jättää kukat muille.

Hääjuhlat voivat olla myös cocktailtilaisuus, yksinkertainen lounas tai jopa nyyttärit. Teidän ei ole pakko juhlia aamusta iltaan. Itse asiassa juhlia ei tarvitse pitää lainkaan. Karatkaa kirkon portilta häämatkalle, ja kutsukaa sukulaisia kahville myöhemmin!

MTV3/Helmi

Lähde: Thefrisky.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.