Mainos

Huumerikosepäily yökerhossa: Tämä klubi suljettiin huumeiden vuoksi – edellinen vyyhti vain kolme vuotta sitten

Poliisi epäilee useita henkilöitä laajasta huumekaupasta, jota on pyöritetty Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevassa suuressa yökerhossa.

MTV Uutisten tietojen mukaan tutkinta keskittyy konemusiikkia soittavaan yökerho Venueen, joka sijaitsee Helsingin Kampissa.

Poliisi on vaitonainen, sillä epäiltyjen rikosten tutkinta on vielä pahasti kesken. Jutusta tekee erikoisen se, että vangittujen joukossa on myös yökerhon henkilökuntaa.

– Tietysti on poikkeuksellista, että yksittäisen ravintolan toimintaan liittyy tällainen epäily, sanoo Helsingin huumepoliisin päällikkö, rikosylikomisario Jukka Paasio.

Paasio ei vahvista epäiltyjen lukumäärää eikä sitä, mistä huumeesta on kyse. Kaikkia henkilökuntaan tai yökerhon johtoon kuuluvia ei epäillä rikoksesta.

Yökerho on tällä hetkellä suljettu rikosepäilyn vuoksi, mutta poliisi painottaa että sulkemispäätöksen on tehnyt yökerho itse.

Klubi itse kertoo Facebook-sivullaan peruneensa tilaisuuden vesivahingon vuoksi. MTV Uutiset ei maanantaina tavoittanut klubin vastuuhenkilöitä.

Entinen omistaja vangittuna

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun saman yökerhon taustalta paljastuu huumekauppaa.

MTV Uutiset kertoi vuonna 2013 laajasta rikosepäilystä liittyen Playground-klubiin, joka on kiinteästi yhteydessä Venueen ja toimii osin samoissa tiloissa Kampissa.

Klubin silloinen omistaja Ajeetpaul Singh Sekhon tuomittiin vankilaan kolmeksi ja puoleksi vuodeksi kokaiinin maahantuonnista. Lisäksi jutussa tuomittiin muita henkilöitä Alpha PVP-nimisen, ekstaasia muistuttavan muuntohuumeen levittämisestä yökerhossa.

Sekhon on epäiltyjen joukossa myös tällä kertaa. Käräjäoikeus vangitsi Sekhonin ja toisen miehen tämän kuun alussa epäiltynä törkeästä huumausainerikoksesta.

Paasio ei kerro, missä roolissa Sekhonin epäillään olevan tällä kertaa.

Ravintolan sulkemisesta kertoi perjantaina Yle.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.