Mainos

Huumassa yllätetty suomalaisperhe pääsee toteuttamaan pitkäaikaisen haaveensa: "Kyllä tässä on ilosta itketty"

3:06
Katso aiemmin Huumassa nähty Tavisyllätys!

Viime lauantaina Huumassa nähty Kuvajan perhe voitti 3 000 euron matkalahjakortin.

Huuman juontajaJenni Kokander matkusti Mätsälään viime lauantaina. Kokander yllätti pizzeriassa istuvan Kuvajan perheen ja pyysi heitä lähtemään mukaansa. Perheen kotona odotti Huuman tekemä esterata, jonne oli piilotettu matkalahjakortteja 3 000 euron edestä. Perhe onnistui tehtävässä, joten he lähtevät yhteiselle ulkomaanmatkalle ensimmäistä kertaa.

– Suuri haaveeni on ollut päästä lasten kanssa reissuun. Meillä ei ole ikinä ollut varaa, kun olen ollut yksinhuoltaja, perheenäiti Kirsi toteaa MTV Uutisille.

Mirka-tytär oli ilmoittanut perheensä ohjelmaan, sillä heitä oli kohdannut suuri menetys viimeisen vuoden aikana, kun perheen isä menehtyi. Yllätys olikin Kirsi-äidin mielestä tervetullut. Hän kertoo saaneensa tutuilta ja ystäviltä paljon positiivisia kommentteja.

– Kyllä tässä on ilosta itketty. Joku on joskus sanonut, kun haaveisiin tarpeeksi uskoo, niin ne toteutuvat, Kirsi sanoo liikuttuneena.

Lomakohteesta ei ole ollut vielä keskustelua, mutta sekä Kirsi että Mirka toteavat perheen suuntaavan etelän lämpöön. Tärkeintä koko reissussa heille on yhteisen laatuajan viettäminen perheen kesken.

Huuma MTV3-kanavalla lauantaisin klo 19.30.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja