EM-kisojen selostajatähti esitteli muistiinpanojaan – Onko se "Pokki" vai "Pukki"?

0:44
Tanskan päävalmentaja Kasper Hjulmand jakoi kehuja Huuhkajille.

Jalkapallon Saksan Bundesliigaa ESPN:n pääselostajana ja FIFA-videopelisarjasta tuttu Derek Rae jakoi Twitterissä kuvan Suomen ja Tanskan väliseen otteluun tehdyistä muistiinpanoistaan.

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue aloittaa historian ensimmäisen arvoturnauksensa, kun se kohtaa lauantaina EM-kisojen avausottelussaan Tanskan. Ottelun ESPN:lle tulkitseva Rae mainosti yhdelle paperille väsäämäänsä muistiinpanopatteristoa.

– Aloitin kirjoittamisen neljä viikkoa sitten ja lisännyt siihen päivittäin materiaalia. Joku kysyi minulta hotellissa, että onko se kirjoitettu suomeksi, Rae kirjoitti twiitissään.

Kuvasta näkee, että teksti on kirjoitettu hyvin pienellä präntillä ja tekstin erottaminen on vaikeaa. Suomen joukkueen todennäköisen avauskokoonpanon nimet erottuvat kuitenkin. Teemu Pukin nimi näyttäisi olevan kirjoitettuna muotoon "Pokki" tai sitten mukaan on mahtunut ylimääräinen viiva.

Suomi kohtaa Tanskan lauantaina iltaseitsemältä Kööpenhaminan Parkenilla EM-kisojen avausottelussa.

Alla olevalla twiitillä kuva Raen muistiinpanoista. Pääkuvan videolla Tanskan päävalmentajan Kasper Hjulmandin kehut Suomelle.

Lue myös:

    Videot

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja