Huuhkajien Glen Kamara paljasti EM-kisojen vapaa-ajan ongelmiensa ratkaisun – "Se ei ole kovin iso, mutta suhteellisen painava"

Huuhkajat matkaa Pietariin – MTV saatteli joukkueen kohti historiallisia EM-kisoja 6:03
Huuhkajat aloitti maanantaina matkansa kohti jalkapallon EM-kisoja.

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue valmistautuu paraikaa perjantaina alkaviin jalkapallon EM-kisoihin. Huuhkajien avainpelaajiin kuuluva Glen Kamara kertoi joukkueen tiistaisessa lehdistötilaisuudessa, mitä tekee vapaa-aikanaan EM-leirityksen aikana.

Huuhkajat kohtaa lauantaina EM-kilpailujen avausottelussa Tanskan. Suomen joukkue käy läpi pitkän leirityksen EM-kisojen myötä. Kamaralle asia on uusi kokemus.

– Olen varma, että se on myös osalle pelaajista uutta. Se on jotain erilaista. Totuttaudumme siihen ja olemme valmiita, Kamara kertoo.

Huonetovereita pelaajilla ei ole koronan takia, mutta vapaa-ajan ongelmia ei ajankäytön suhteen keskikenttäpelaajalla ole.

– Tavallisesti huonetoverini on Pyry Soiri. Pelaan paljon Call of Dutya, niin vietän aikaa Playstationin kanssa, Kamara sanoo.

Pelikonsoli ja näyttö löytyy matkasta mukana. 

– Minulla on sellainen pelilaatikko. Laitan sinne Playstationin ja siinä on sisäänrakennettu näyttö. Se on salkku, jonka voit laittaa lentokoneeseen. Se ei ole kovin iso, mutta suhteellisen painava, Kamara kertoo.

Jalkapallon EM-kilpailut käynnistyvät perjantaina. Huuhkajat aloittaa taipaleensa lauantaina.

Lue myös:

    Uusimmat