Huuhkajien EM-kisamiehistöstä pudotettu pelaaja tunnustaa – "Nöyryytetty olo"

Palloliitto julkaisi Huuhkajien EM-joukkueen upealla videolla – mukana muun muassa Vesa-Matti Loiri, Kiira Korpi ja virallinen VR-ääni 3:47
Huuhkajien EM-kisamiehistö julkistettiin tiistaina näyttävällä videolla.

Juhani Ojala myöntää MTV Urheilulle yllättyneensä totaalisesti pudottuaan Suomen EM-kisamiehistöstä. Valtaosa asiantuntijoista uskoi jykevän topparin olevan varmuudella Markku Kanervan nimeämässä miehistössä. 

– Olin shokissa, kun minulle tästä ilmoitettiin. Nöyryytetty olo. Olen täysin kunnossa ja valmistautunut näihin kisoihin viime syksystä lähtien, kun tulin takaisin maajoukkueeseen tauon jälkeen. Pidin itseäni varmana kisajoukkueeseen kuuluvana pelaajana, mutta niin vain jätettiin ulos, Ojala myöntää pettyneenä. 

31-vuotias Ojala pelasi viime kaudella kovatasoisessa Tanskan pääsarjassa. Hänellä on uraltaan kokemusta myös kovasta Venäjän pääsarjasta.

– Esimerkiksi Venäjän maajoukkueessa pelaa useita vanhoja joukkuekavereita ja muutenkin sellaisia pelaajia, jotka tunnen todella hyvin Venäjän ajoilta. Harmittaa todella paljon, etten pääse kohtaamaan heitä.

– Uskon, että minulla olisi ollut paljon annettavaa kisoissa, mutta ei voi mitään, Ojala lisää.

Lue myös:

    Uusimmat