Huuhkajien avainpelaaja kommentoi sarjansa kovaa päätöstä – "Jalkapallosta täytyy nauttia!"

Suomen jalkapallomaajoukkueen tärkeimpiin pelaajiin lukeutuva laitapuolustaja Jere Uronen on tyytyväinen, että liigakausi on nyt ohitse. 

– Tavallaan tietysti hieman kaksijakoinen fiilis tällä hetkellä, mutta on selvää, että ihmisten terveydellä ei pidä leikkiä. Tyhjille katsomoille pelaaminen on kaukana nautinnosta. Jalkapallo on kuitenkin nautintoa ja parhaan nautinnon siitä saa, kun yleisö on paikalla. Nyt pitää olla kaikilla malttia, jotta tämä maailmanlaajuinen kriisi talttuu, Belgian pääsarjassa pelaavan KRC Genkin avainpuolustaja Uronen toteaa MTV Urheilulle.

Belgian pääsarja teki ensimmäisenä eurooppalaisena jalkapallosarjana kovan ratkaisun päättämällä kautensa, kun runkosarjaa oli pelaamatta kierros. Eurooppalaisen jalkapallon kattojärjestö UEFA on jo ehtinyt tuomita ratkaisun liian ennenaikaisena. Belgialaisseuroja on uhattu jopa europeleistä sulkemisella, mutta maan jalkapalloliitto on vastannut pontevasti, ettei aio taipua painostuksen alla – sanktioidenkaan uhalla.

– Mielestäni päätös on täysin oikea – ja sillä selvä. UEFA voi yrittää jotain vaikuttaa, mutta tuskin sillä on lopulta juuri mitään merkitystä, 25-vuotias Turun Palloseuran kasvatti pohtii. 

Loukkaantumisista kuluvallakin kaudella kärsinyt Uronen aikoo nauttia ajastaan perheen kanssa.

– Onhan tämä ihan poikkeuksellista, että nyt on aikaa olla heidän kanssaan. Siitä täytyy ottaa kaikki ilo irti. Asiat täytyy laittaa perspektiiviin, ja isän roolissa se on helppoa, Uronen naurahtaa. 

Lue myös:

    Videot

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja