Mainos

Hurmaavan etninen Charlize Theron taitaa naisellisen pukeutumisen

Vaikka Theron onkin tunnustanut nauttivansa farkkutyylistä, kantaa hän yllään ylpeästi niin tanssiaispuvun kuin ihonmyötäisen leninginkin.

Näyttelijä Charlize Theron on kertonut löytäneensä tiensä Hollywoodiin sattumalta. Theronin manageri kiinnostui hänestä pankin jonossa, kun neito antoi virkailijan kuulla kunniansa shekinlunastamisvaikeuksien vuoksi!

Theron on syntynyt Etelä-Afrikassa, ja on hyvin ylpeä etnisestä taustastaan. Neito on mukana useissa hyväntekeväisyysprojekteissa, ja hän on omistautunut tuomaan synnyinmaataan kansan tietoon.

Muodikkuus alkutekijöissään

Theronin läpimurtorooli oli elokuvassa That Thing You Do. 1990-luvulla naisen uran lisäksi myös hänen naisellinen tyylinsä oli vasta alkutekijöissään, vaikka vaikutteita rohkeudesta ja omaperisyydestä olikin jo näkyvissä.

Näyttelijätär haki naisellista tyyliä asuvalinnoillaan, lähinnä asujen avoimilla leikkauksilla ja värikylläisyydellä. Runsaasta kaula-aukosta huolimatta Theron ei ollut vielä löytänyt tyylissään yhteneväistä linjaa.

Farkkuleidi

2000-luvulla näyttelijän tyyli on siirtynyt hohdokkaampaan suuntaan. Theron on tunnustanut olevansa melkoinen poikatyttö, eikä hänelle tuota vaivaa ilmaantua punaiselle matolle housut jalassa. Näyttelijä onkin kertonut pukeutuvansa ennemmin farkkuihin kuin glamour-asuihin.

– Olen fifti-fifti glamourjuttujen kanssa. Mieluummin laitan ylleni farkut, hyppään moottoripyörän selkään ja käyttäydyn kuin mies, Theron tunnustaa.

Poikatytön tyyli pukee hoikkaa Thronia oivallisesti, ja hän piristää asujaan rohkeilla asusteilla ja kuoseilla. Näyttelijä on kesyttänyt myös nahan lempimateriaalikseen, jonka hän kantaa ylpeästi. Theronin asuvalinnat kaipaavat tuekseen vahvaa asennetta.

Seksikäs pikkumini

14-vuotiaana mallintyöt aloittanut Theron on luonut vuosien varrella omaleimaisen ja hienostuneen tyylin, johon kuuluu poikamaisuuden lisäksi voimakkaasti feminiinisiä elementtejä. Näyttelijä on myös rohkeiden minihameiden ystävä, eikä sorru näitäkään käyttäessään tylsyyteen tai tyylittömyyteen.

Charlizen feminiinisyys on tuonut hänelle monia listasijoituksia seksikkäimpien naisten listoilla. Hänet on valittu muun muassa Esquire -lehden äänestyksessä seksikkäimmäksi elossa olevaksi naiseksi vuonna 2007.

FHM -lehden sadan seksikkäimmän naisen joukkoon Theron pääsi sekä 2005 että 2006; lehden Taiwanilaisessa versiossa hän komeili listalla jo 2002. Lisäksi Theron on äänestetty People-lehdessä yhdeksi 50:stä kauneimmasta ihmisistä. Theron on myös esiintynyt alastomana Playboy-lehdessä toukokuussa 1999.

Pelkkiä ulkoisia saavutuksia tähdellä ei sentään ole: vuonna 2008 YK:n pääsihteeri nimitti Theronin YK:n rauhanlähettilääksi.

Naiselliset laineet

Charlizen glamourtyylissä nähdään usein upeita, laskeutuvia mekkoja, joiden ihonmyötäisyys imartelee neidon kaunista vartaloa. Theron on myös mieltynyt tavallisuudesta poikkeaviin leikkauksiin, jotka tuovat hillityn värisiin juhla-asuihin geometriaa ja syvyyttä. Theron ei pelkää näyttää paljasta pintaa, ja kertookin hyödyntävänsä vartaloaan tahallisesti.

– Ajattelen itseäni todella seksuaalisena olentona. Minun täytyy käyttää sitä hyväkseni, ei ole muita vaihtoehtoja. En kasvanut aikuiseksi sellaisen äidin kanssa, joka olisi kutsunut mekkoni alta löytyviä osia hyviksi tai pahoiksi.

Pelkkään ulkonäköön ei kuitenkaan Theronin mukaan pidä turvata.

– Pelkkä ulkonäkö ei vie pitkälle. Saat sen avulla kenties jalkasi oven väliin, mutta aina on joku nuorempi ja nätimpi. Sinun täytyy luottaa johonkin muuhun, Theron analysoi.

Varovainen asustaja

Asustajana Theron on varovainen. Hän luottaa luontaiseen kauneuteen ja näyttäviin asuihin sekä leikkauksiin; useimmiten asusteet vain veisivät huomion pois naisen asusta.

Theron on kuitenkin mieltynyt riippuviin, pitkiin koruihin ja riipuksiin, jotka tuovat asuun ekstrasärmää. Etnisyydestään ylpeällä naisella nähdään toisinaan myös puisia riipuksia, jotka muistuttavat hänen taustastaan.

Glamourleidi

Viime vuosina Theron on nähty punaisella matolla rohkeasti naisellisuutta syleilevissä tanssiaispuvuissa. Naiselle ominaiseen tyyliin puvut korostavat yksilöllisyyttä, ja usein niistä löytyy yksityiskohtia, joita arempi tai epävarmempi nainen ei voisi kantaa ylpeydellä. Myös materiaalivalinnat antavat naisen kauneuden säihkyä luonollisena.

Taannoisessa haastattelussa Theronilta kysyttiin, onko tyrmäävä kauneus hänelle ongelma. Naisen vastaus kertonee kaiken tarpeellisen hänen nasevasta asenteestaan:

– Ei. Mutta toimittajille se näyttää olevan ongelma.

MTV3/Helmi/Maria Aarnio

Lähteet:Imdb.com

Kuvat: Wireimage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.