Hurjaa herjaa! Teemu Pukin maalivire romahti – suomalaistähti joutui ankaran tylytyksen kohteeksi Englannissa

Teemu Pukin ensimmäinen kausi Valioliigassa alkoi sensaatiomaisesti, kun suomalainen tykitti viidessä ensimmäisessä ottelussa peräti kuusi maalia. Seitsemässä seuraavassa Valioliiga-ottelussa kotkalainen on jäänyt maaleitta. Pukin heikentynyt maalivire on aiheuttanut paljon kritiikkiä.

Pukki on joutunut ankaran tylytyksen kohteeksi muun muassa sosiaalisessa mediassa. Hassuttelevat jalkapallofanit ovat muun muassa tehneet ennen ja jälkeen -kuvapareja suomalaisen muodonmuutoksesta.

The Independent -lehden jalkapallotoimittaja Miguel Delaney sekä Valioliigan virallinen fantasiapeli Fantasy Premier League liittyivät mukaan joukkoon Norwichin perjantain Watford-tappion jälkeen.

– Pukki party on virallisesti ohi! "tiedotti" Fantasy Premier League Twitterissä.

– Tekeekö Pukki enää koskaan maalia? hämmästeli puolestaan Delaney.

Pukki ei ole saanut vain kritiikkiä viime aikoina. The Athletic -julkaisun asiantuntija Michael Cox kehui hiljattain miehen kokonaisvaltaista pelaamista. Norwichin pelaamisessa on vain suurempia rakenteellisia ongelmia.

Huuhkajissa Pukki on osunut myös kuivan kautensa aikana. Kärkimies teki lokakuun EM-karsinnoissa kaksi tärkeää maalia Armenian verkkoon.

Katso twiitit alta.

Lue myös:

    Uusimmat