Hurja video tallentui vartalokameraan: juna jyräsi murtovarasta jahdanneen poliisin Yhdysvalloissa – selvisi kuin ihmeen kaupalla hengissä

0:45

Murtovarkaiden jahtaaminen oli koitua yhdysvaltalaispoliisin kohtaloksi. Vartalokamera tallensi hetken, kun poliisi jäi junan alle ja selvisi siitä hengissä.

Yhdysvaltain Georgiassa, Polk Countyn poliisipiirissä poliisina työskentelevä Andy Anderson oli mennyt 7. tammikuuta tarkistamaan ilmoitusta asuntomurrosta. Anderson oli tarkastanut talon ympäristöä, ja käveli pitkin talon takana olevaa junarataa.

Yhtäkkiä hän huomasi radan varressa miehen, joka kantoi mukanaan televisiota. Kun Anderson pyysi radiolla taustatukea kollegoiltaan, niin hänen takaansa tuli yhtäkkiä juna. Hän astui pois raiteilta ja luuli olevansa riittävän kaukana, mutta eipä ollutkaan vaan juna osui häneen.

Tilanne tallentui videolle

Andersonilla oli yllään vartalokamera, ja Polk Countyn poliisi julkaisi alkuviikosta videon tilanteesta. Videolla näkyy, kuinka Anderson kävelee kiskoilla ja astuu niiden ulkopuolelle. Yhtäkkiä kuuluu, kuinka junan pilli soi ja raju osuma lennättää Andersonin monen mutkan kautta maahan.

Kuin ihmeen kaupalla Anderson selvisi tilanteesta hengissä. Häneltä murtui useita luita, mutta hän pääsi pois sairaalasta sunnuntaina eli vajaata viikkoa tapahtuman jälkeen.

Vaikka Andersonilla jäi murtovarkaiden jahtaaminen kesken, niin he eivät päässeet pälkähästä. Poliisi on pidättänyt kaksi ihmistä kyseisestä asuntomurrosta epäiltynä.

Lähde: CNN 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja