Hurja video: Nuori mies kiipesi pilvenpiirtäjän huipulle ilman minkäänlaista turvavarustusta – vilkutteli naureskellen sisällä olleille työntekijöille

Videolla näkyy, kuinka nuori mies kiipeää ensimmäistä kertaa pilvenpiirtäjän päälle. Pilvenpiirtäjä on 144 metriä korkea Torre Agbar, joka sijaitsee Barcelonassa. 

Adam Lockwood, 19, on aiemmin kiivennyt jopa 200 metriä korkeisiin rakennuksiin Iso-Britanniassa ja Euroopassa. Hän ei käytä kiipeillessään minkäänlaista turvavarustusta tai apuvälineitä. 

Ylhäällä olevalla videolla näkyy, kuinka nuori mies pysähtelee kiipeämiseen aikana. Tämä johtuu siitä, että hänen pitää hieroa jalkapohjiinsa talkkia, joka auttaa pidon pitämisessä. Hän käyttää myös samaiset pysähdykset hyödyksi ja vilkuttaa rakennuksen sisällä oleville ihmisille jalallaan.

Adam toteutti tempauksensa keskiviikkona kuudelta illalla, jolloin suurin osa rakennuksessa työskentelevistä ihmisistä oli lähtenyt kotiin.

Videolla kuuluu, kuinka nuori mies naureskelee nähdessään rakennuksen sisällä toimistotyöntekijöitä työn touhussa. He hätkähtävät huomatessaan miehen ilmestyneen yllättäen ikkunan taakse. 

Adam on kertonut huipulle kiipeämisen kestäneen 28 minuuttia. Hän on sanonut olevansa tulokseen tyytyväinen, sillä uskoo sen olevan kyseisen pilvenpiirtäjän päälle kiipeämisen ennätys.  

Katso videolta Adamin itse ikuistama hurja kiipeilyoperaatio. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja