Mainos

Hurja käänne: Pelastuslaitos oli järjestämässä 9-luokkalaisten turvallisuuspäivää – oppilaita kuljettanut vene törmäsi 40km/h vauhdissa rantaan

3:46

Kivijärvellä järjestettiin tämän viikon tiistaina 9-luokkalaisten turvallisuuspäivä, jota pelastuslaitos oli järjestämässä. Pelastuslaitoksen veneelle sattui tapahtumassa onnettomuus Kivijärven Kirkkosalmessa sen ajaessa matkanopeutta.

Katso video: MTV pääsi seuraamaan uudella metroasemalla järjestettyä valmiusharjoitusta. 

Pelastuslaitos järjesti turvallisuuspäivänä rastikoulutusta, johon lukeutui myös venerasti. Ajatuksena oli järjestää pelastuslaitoksen mukaan valvottu mittariajoharjoitus.

Veneen tuulilasi ja osa sivulaseista oli peitetty sillä tavalla, että ainoastaan takaa näki sivuille ulos, mutta ruorista käsin ei.

Pelastuslaitos kertoo, että vene törmäsi viistosti rantaan noin 40 kilometrin vauhdissa. Vene päätyi vesirajan tuntumaan.

Kyydissä oli kuljettajana palomies. Matkustajina oli pelastusliiveissä matkanneet opettaja ja neljä koululaista. Kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa, eikä tilanteeseen tarvittu muuta apua. Vene kärsi vaurioita.

Keski-Suomen pelastuslaitos oli onnettomuuden takia yhteydessä poliisiin ja onnettomuustutkintakeskukseen, joka ilmoitti tänään aloittaneensa asiassa alustavan tutkinnan.  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.