Huonekalujätiltä yllätysveto: Ikea avaa aivan uudenlaisen myymälän, jossa tuotteet ovat "huomattavasti halvempia"

Montako teiltä löytyy? Ikean myydyimmät tuotteet Suomessa 1:20
Videolla paljastetaan, mitkä ovat Ikean suosituimmat tuotteet Suomessa – montako omistat?

Ikea avaa ensimmäisen käytettyjen huonekalujen myymälänsä Ruotsiin. Mikäli kokeilu osoittautuu menestyksekkääksi, aiotaan Ikea-kirppiksiä avata useampia. Yhtiön aikeista kertoo esimerkiksi Ruotsin yleisradioyhtiö SVT.

Huonekalujätti Ikea avaa Eskilstunassa sijaitsevaan Retuna-ostoskeskukseen myymälän, josta asiakkaat voivat ostaa brändin käytettyjä tuotteita. Retuna on erikoistunut myymään käytettyä ja kierrätettyä tavaraa.

Ikea-kirppikselle päätyneet huonekalut ja muut tuotteet ovat asiakkaiden palauttamia ja Ikean kunnostamia. Lisäksi kaupassa myydään vaurioituneita tuotteita, jotka on kunnostettu myyntikelpoisiksi.

Kirpputoreille tyypillisesti tuotteet ovat ”huomattavasti halvempia” kuin tavarataloissa tavallisesti, kertoo Ikean kestävän kehityksen johtaja Jonas Carlehed. Hinta vaihtelee sen mukaan, mikä tuote on kyseessä ja miten paljon sitä on jouduttu kunnostamaan.

Carlehedin mukaan yhtiö avaa useampia vastaavia myymälöitä, mikäli asiakkaat osoittavat kiinnostusta kierrätettyjä huonekaluja kohtaan.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: SVT

Lue myös:

    Uusimmat