Huomasitko? Valtteri Bottakselta taas uusi ”2.0-kommentti” – heitti napakan kuitin Hamilton-kysymykseen

Mercedeksen suomalaiskuski Valtteri Bottas onnistui säilyttämään MM-johtonsa hyvin dramaattisen Bahrainin GP:n jäljiltä. Bottas oli toinen, kun taas tallikaveri Lewis Hamilton ajoi ykköseksi. Kisan jälkeen Bottakselle heitettiin Hamiltoniin liittyvä kysymys, johon suomalaiskuski napautti terävän vastapallon.

Bottas ja Hamilton kävivät omalta osaltaan kovaa taistoa ensimmäisellä kierroksella. Bottas sai jälleen, Australian GP:n tapaan, tallikaveriaan paremman lähdön, eikä suomalaiskuski nöyristellyt ensimmäisissä mutkissa.

Tämän huomioi myös kisan jälkeen haastatteluja tehnyt ex-kuski Martin Brundle.

– Et antanut yhtään tilaa Lewisille, Brundle mainitsi Bottakselle.

– En aio antaa koskaan, Bottas kuittasi napakasti.

Bottas on jaellut erittäin päättäväisiä kommentteja koko alkukauden ajan. Australian GP:n suorastaan roisit kommentit olivat iso puheenaihe vielä Bahrainin viikonlopun alkuhetkillä.

Sunnuntain kisassa Hamiltonilla ja Bottaksella kävi tuuri, kun pitkään kisan kärjessä ajaneen Charles Leclercin autoon iski moottorivika. Hamiltonin kanssa kovaa taistoa käynyt Sebastian Vettel pilasi puolestaan oman kisansa pyörähdyksen ja etusiiven rikkoutumisen myötä.

– Tallina meillä kävi pieni tuuri tänään. Pidimme kaiken koossa, emmekä tehneet virheitä. Auto oli hyvin luotettava ja se oli voitonavain. Kova työ tehtaalla kantaa hedelmää tämmöisinä hetkinä. Muuten tämä oli vaikea kisa minulle. Auton tasapaino oli vähän missä sun sattuu, Bottas pohdiskeli.

Suomalaiskuski on MM-sarjan kärjessä pisteen erolla tallikaveriinsa Hamiltoniin nähden. F1-sarja jatkuu kahden viikon päästä Kiinassa. 

Lue myös:

    Uusimmat