Huomasitko tätä? Leijonat-hyökkääjän näkymätön ja ovela työpanos mahdollisti Kaapo Kakon hirmuvaihdon

Kaapo Kakko esitti huimia otteitaan USA:ta vastaan pelatun ottelun jatkoajalla pyörimällä kiekon kanssa vakuuttavasti vastustajansa alueella. Videota tarkkailemalla paljastuu kuitenkin Leijonien Eetu Luostarisella olleen kuitenkin merkittävä rooli Kakon pyörityksessä.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

Suomi-Tanska torstaina 16.5. klo 21.15 C More Sport 1/MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Kakko väläytti upeita kiekollisia taitojaan USA-ottelun jatkoajalla, kun hän pyöritti USA-kolmikkoa vakuuttavasti. Yhdysvaltojen yli 1 000 ottelun NHL-puolustaja Ryan Suterilla oli täysi työ pysyä suomalaistähden kintereillä.

Yksi suomalaissuoritus on jäänyt kuitenkin Kakon suorituksen varjoon. Nimittäin myös Eetu Luostarinen pelasi erinomaisen vaihdon, vaikka hän ei juuri kiekkoon koskenutkaan. Luostarisen näkymätön, mutta nerokas työpanos avitti Kakon pyöritystä hurjasti.

Numerolla 27 pelaava Luostarinen riisti ensin jatkoajalla vahvasti kiekon USA:n suurlupaus Jack Hughesilta, minkä jälkeen kiekko päätyi Kakolle. Luostarinen asettaa Kakon kiemuroiden aikana itsensä ovelasti kaksi kertaa Kakkoa seuranneen Suterin luistelulinjalle vaikeuttaen konkaripuolustajan työsarkaa entisestään.

Jälkimmäinen suoritus oli jopa johtaa ratkaisumaaliin, sillä Kakko oli lähellä hyödyntää saamansa ajan ja tilan ujuttamalla kiekon ovelasti Cory Schneiderin selän taakse, mutta yritys ei kuitenkaan aivan onnistunut.

Katso Luostarisen ja Kakon komeat suoritukset pääkuvan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat