Mainos

Huomasitko tämän yksityiskohdan Linnan juhlien lähetyksessä? Tuttujen Salkkarit-hahmojen näyttelijät peräkkäin kättelyssä

0:12

Pitkäaikaisia Salkkarit-faneja hemmoteltiin itsenäisyyspäivän presidenttiparin kättelyjen aikana.

Linnan juhlissa nähtiin Salkkarit-loistoa sarjan entisten näyttelijöiden toimesta, kun Antero Vartia ja Jasper Pääkkönen kävelivät peräkkäin presidenttiparin käteltäväksi. Pääkkönen tuli suomalaisille tutuksi vuosituhannen vaihteessa roolistaan Saku Salinina Salatuissa elämissä. Vartia puolestaan näytteli taannoin hetken Kalle Laitelan poikaystävää Kuismaa.

Sittemmin kaksikosta on tullut läheisiä ystäviä. Pääkkönen ja Vartia työskentelivät yhdessä Löyly-ravintolan rakennuttamisessa ja pyörittämisessä, kunnes Vartia ilmoitti tänä vuonna myyvänsä osuutensa ravintolasta.

Pääkkönen on Salkkarit-roolinsa jälkeen noussut yhdeksi Suomen tunnetuimmista näyttelijöistä niin kotimaassa kuin maailmallakin. Pääkkönen on nähty HBO:n kiitellyssä draamasarjassa Viikingit sekä tänä vuonna ilmestyneessä Spike Leen ohjaamassa BlackKklansman-elokuvassa, joka keräsi tukun Golden Globe -ehdokkuuksia. Myös Vartia vieraili Viikingit-sarjan kuvauksissa kaksi vuotta sitten.

Näyttelijän työn lisäksi Vartia on juontanut Kadonneen jäljillä -sarjaa vuodesta 2012 vuoteen 2014. Parhaiten hänet tunnetaan työstään Vihreiden kansanedustajana, jota hän on tehnyt vuodesta 2015. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja