"Huomasin, että nyt on Harri liekeissä" – lahtelaismiehen puhelin syttyi tuleen ja teki valtavan reiän huppariin

Lahdessa asuvan Harri Kekkosen älypuhelin syttyi perjantaina illalla tuleen. Myös miehen vaatteet syttyivät liekkeihin.

Harri Kekkosen puhelin oli perjantaina kirjaimellisesti kuumaa tavaraa. Miehen Samsung-merkkinen, S6-mallia oleva älypuhelin syttyi tuleen kauppamatkalla Lahdessa.

– Takki syttyi palamaan pyöräillessäni. Huomasin sen vasta, kun puhelin tipahti maahan, Kekkonen kertoo MTV:lle.

– Sitten huomasin, että nyt on Harri liekeissä.

Kekkonen, 54, ei säikähtänyt tilannetta.

– Olihan siinä vähän kiire, kun piti polkea tulessa olevat vaatteet sammuksiin. Sitten tajusin, että minun pankkikorttini on puhelimen kotelossa. Sekin piti ehtiä pelastamaan, mies sanoo.

Harri Kekkosen hupparista nousivat miehen mukaan puolen metrin lieskat. Hän ei saanut palovammoja vaarallisesta tilanteesta.

Kekkosen huppariin paloi iso reikä.

– Puhelin itsessään toimi. Kuori siinä lähinnä paloi. Ja kamera. Tytär asuu siinä vieressä, hän sitten otti kuvan, lahtelainen sanoo.

Ränni- ja kattoremontteja tekevän yrityksen leivissä oleva Harri Kekkonen vei palaneen puhelimen lauantaina aamulla DNA-operaattorin myyntipisteeseen Lahden Holmassa.

– Ne siinä tutkivat sitä ja sanoivat, että saattaa pari viikkoa mennä. Sain korvauksetta uuden puhelimen tilalle, hän kertoo.

– Myyjä sanoi olleensa kuusi vuotta siinä hommissa eikä ollut ikinä nähnyt vastaavaa. Tietysti he haluavat selvittää, mitä tapahtui. Ettei tapahdu kenellekään uudelleen.

Kekkosen tuleen syttyneestä puhelimesta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Kuopiossa sijaitseva luhtitalo syttyi viikonloppuna tuleen. Katso alla videolta, miltä rakennus näytti tulipalon jälkeen.

Tulipalo levisi viiteen asuntoon Luhtitalossa Kuopiossa. 0:21

Lue myös:

    Uusimmat