Huoltajan ilmoitus sai NHL:n suomalaisjärkäleen leuat loksahtamaan – "Ei minulla ollut mitään hajua"

Jani Hakanpää yllätettiin NHL:ssä – järkälemäisen suomalaispakin työväline vaatikin erikoisluvan 1:36
Jani Hakanpää koki yllätyksen palattuaan SM-liigasta Pohjois-Amerikkaan.

NHL:ssä pelaavan Dallas Starsin suomalaispuolustaja Jani Hakanpää koki yllätyksen palatessaan SM-liigasta Pohjois-Amerikkaan kaudella 2019-20.

Hakanpää on yksi NHL:n isokokoisimmista pelaajista. Kaksimetrinen ja yli 100-kiloinen puolustajajärkäle on lukeutunut viime vuosina Dallasin vakiokalustoon.

Hakanpää palasi Pohjois-Amerikkaan neljän vuoden jälkeen kaudeksi 2019-20. SM-liigassa Hakanpää oli tottunut astetta pidempään mailaan, mutta NHL:ssä Anaheim Ducksin huoltajan ilmoitus tuli pakkikolossille täysin yllätyksenä.

– Kärpistä menin Anaheimiin ja pelasin ensimmäisiä pelejä ylhäällä, niin huoltaja tuli sanomaan, että sinulla on liian pitkä maila. Ei minulla ollut mitään hajua. Tällä mä olen vetänyt ties, kuinka kauan, Hakanpää nauraa NHL-tähdet feat. Siim -ohjelmassa.

Miten mailatilanne lopulta ratkesi? Katso Hakanpään kertomus pääkuvan videolta. Alla puolestaan Hakanpään hämmästyttävä kertomus Starsin fysiikkatesteistä. 

NHL-tähdet feat. Siim on suomalaisten NHL-pelaajien syvähaastatteluista koostuva ohjelmasarja. Jani Hakanpään jakso on katsottavissa kokonaisuudessaan MTV Katsomossa

Pakkikolossi Jani Hakanpää paljasti käsittämättömän fysiikkatestifaktan itsestään – miten ihmeessä hän voitti Miro Heiskasenkin? 1:45
Pakkikolossi Jani Hakanpää paljasti käsittämättömän fysiikkatestifaktan itsestään – miten ihmeessä hän voitti Miro Heiskasenkin?

Lue myös:

    Uusimmat