Suomalaiskolossi paljasti käsittämättömän tuloksen NHL-testeistä – miten ihmeessä hän voitti Miro Heiskasenkin?

Pakkikolossi Jani Hakanpää paljasti käsittämättömän fysiikkatestifaktan itsestään – miten ihmeessä hän voitti Miro Heiskasenkin? 1:45
Pakkikolossi Jani Hakanpää paljasti käsittämättömän fysiikkatestifaktan itsestään – miten ihmeessä hän voitti Miro Heiskasenkin?

Dallas Starsin järkälemäinen suomalaispuolustaja Jani Hakanpää paljasti huiman fysiikkafaktan itsestään, kun hän vieraili NHL-tähdet feat. Siim -ohjelmassa. 

Hakanpää, 31, on huima esimerkki siitä, kuinka NHL-läpimurron voi tehdä myös vanhemmalla iällä. 

Pohjois-Amerikassa AHL:ssä ensimmäisen kerran kausina 2012-2015 pyörähtänyt puolustaja pelasi tämän jälkeen neljä täyttä kautta Kärpissä ja voitti maailmanmestaruuden Leijonissa keväällä 2019.

Sitten aukesi ovi myös NHL:ään. Hakanpää debytoi liigassa muutama viikko ennen 28-vuotispäiviään maaliskuussa 2020. Kahden Anaheimissa ja Carolinassa vietetyn kauden jälkeen Hakanpää on löytänyt kodin Dallasista, tasokkaasta Stars-miehistöstä. 

Hakanpää on pitänyt huolen siitä, ettei NHL:ssä pelaaminen jää ainakaan fysiikasta kiinni. Hän paljastaakin huiman yksityiskohdan Starsin sisäisistä testeistä. 

– Olen ollut molempina vuosina Dallasissa kolmen kierroksen luistelussa joukkueen nopein. Siellä on kuitenkin aika kovia luistelijoita meidänkin jengissä, noin satakiloinen ja 200-senttinen Hakanpää toteaa leveästi hymyillen viime kesänä tehdyssä haastattelussa. 

Suoritus on hämmästyttävä, sillä joukkueessa on Roope Hintzin kaltaisia pikakiitureita, ja esimerkiksi tähtipakki Miro Heiskanen tunnetaan liukkaasta ja taloudellisesta luisteluliu'ustaan.

Hakanpää paljastaa yllä olevalla videolla muun muassa eronsa Heiskaseen kyseisessä testissä ja kertoo myös kahdesta muusta fysiikkatestistä, joissa hän loistaa. Alla huippupakki kertoo puolestaan hauskan tarinan erikoisluvan vaativasta mailastaan. 

NHL-tähdet feat. Siim on suomalaisten NHL-pelaajien syvähaastatteluista koostuva ohjelmasarja. Jani Hakanpään jakso on katsottavissa kokonaisuudessaan MTV Katsomossa

Jani Hakanpää yllätettiin NHL:ssä – järkälemäisen suomalaispakin työväline vaatikin erikoisluvan 1:36
Jani Hakanpää yllätettiin NHL:ssä – järkälemäisen suomalaispakin työväline vaatikin erikoisluvan.

Lue myös:

    Uusimmat