Hunksit kävivät verkkovieraana – lue mitä komistuksilta kysyttiin!

Valloittavat Scandinavian Hunks -miehet kävivät Helmen verkkovieraana perjantaina 16.12. klo 16–17. Lue mitä fanit kysyivät heiltä ja mitä pojat vastasivat!

Scandinavian Hunks -tanssiryhmän viisi valloittavaa miestä Samuli, Nikita, Ville, Riku ja Joel saapuivat Helmen verkkovieraiksi perjantaina 16.12.2011 klo 16–17. Helmen lukijoilla oli mahdollisuus kysyä komistuksilta mitä vain vaikkapa esityksiin, lähestyvään jouluun tai kuntoiluvinkkeihin liittyen.

Mitä teette keikkojen välillä? Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2012.

T: Sini91

Samuli: Vieraillaan medioissa – näköjään! Ville: Pidetään kuntoa yllä.

Mikä on ollut törkein naisen kuiskuttelema kehu korvaanne?

T: Punaposki

Nikitalle tullaan ehdottelemaan törkeitä juttuja (kuulemma). Nikita: Mitäköhän mä tähän sanoisin...Ihan lyö tyhjää... Varmaan seksipuolelle menee.

Paljon nousee penkistä, Samuli?

T: ihkuu

Miksi minä! (Nikita vitsailee taustalla riukuranteesta.) Jaa-a. Se varmaan riippuu. Hyvänä päivänä reilusti päälle satanen.

Oletteko te sinkkuja?

T: Tiinuska

Osa pojista on sinkkuja, osa ei. Riku on jatkovastaava!

Mikä on seksikkäintä naisessa?

T: ihanainen

Ville: Itsevarmuus. Samuli: Silmät. Nikita: Yhdyn Villen kommenttiin! Joel: Minä taas yhdyn Nikitaan!

Rikulle: Seurusteletko vakavissasi?

T: rikunlumoissa

Kyllähän sitä on tullut tosi kauan tapailtua, mutta kyllä tämä on nyt vakavan puolelle koko ajan menossa. Sen näkee sitten, mitä aika tuo tullessaan.

Kellä teistä on narukädet?

T: tonnttu

Matias! Miksei Jucci? (Huutelee taustalta Joel.)

Millainen ihannenaisesi on luonteeltaan?

T: Hiljainen

Samuli: Iloinen. Nikita: Luotettava ja itsevarma. Riku: Määrätietoinen. Ville: Lämmin. Joel: Hyväsydäminen. (Vähän niin kuin Joel itse, kertoo Nikita.)

Kumpi voittaa: James Bond vai Indiana Jones?

T: Wii

Kaikki miehet yhteen ääneen: Vastaus on Hunks!

Voisitteko seurustella fanin kanssa?

T: truefan

Erikoinen kysymys... Nikita: Moni meistä on tavannut tyttöystävänsä keikoilla ja suhde on muuttunut vakavaksi. Joel: Pitäähän tyttöystävän hyväksyä se, mitä me teemme. Riku: Ja kannustaa! Ville: Ja olla tukena!

Mitäs teidän joulusuunitelmiinne sisältyy?

T: espoon tytöt

Ville: Rentoa köllöttelyä kotona. Samuli: Sukulointia. Nikita: Me ollaan joulupäivänä Nivalassa keikalla. Osa pojista on siellä. Samuli: Nivalan Puustelli on traditionaalinen keikkapaikka. Ollaan siellä joka joulupäivä. Joel: Mä olen töissä jouluna. Olen oikeasti töissä koko joulun - niin kuin muutenkin aina 24/7.

Ville: Koska tuut pitää zumbaa Turkuun?

T: zumbamestari

Ville taitaa tietää kysyjän! On suunnitelmissa kyllä, mutten osaa sanoa mitään tarkkaa aikaa. Loppukeväästä on tulossa isompi tanssikiertue ja tavoitteena on olla myös Turussa.

Pojille kysymys: Mitä SM-liiga seuraa te kannatatte ja eikös niin, että HIFK on Stadin kingi?

T: Minna

Nikita: Ehdottomasti Helsingin IFK! Joel yhtyy taas Nikitaan ja ... Eli kaikki pojat on samaa mieltä! HIFK on paras. Samuli vaihtaa sittenkin vastausta: Espoolaisena se on Blues. Nikita: Ei ainakaan Pelicans! Ville on samaa mieltä.

Heippa pojat, onko teidän keikoilla myös miehiä? Jos on, miten paljon?

T: Mies

Joel: Jonkin verran löytyy. Sehän on tosin täydellistä mennä miehenä esiintymään, kun baari on täynnä naisia. Yleensä keikoilla käyvät miehet tulevat tyttöystäviensä kanssa.

Koetteko koskaan "faneja" liian ahdisteleviksi? Onko koskaan tarvinnut keskeyttää keikkaa liian innokkaiden naisten takia?

T: kirsikka

Samuli: Me ei keskeytetä keikkaa, vaikka katto sortuisi niskaan! Onko liian innokkaita faneja olemassakaan? Ville: Maailmanlopun pitää tulla, ja silloinkin vedetään keikka loppuun.

Millon tuutte taas Kuopioon esiintymään, tai Iisalmeen? :)

T: Antsuupuikkari

Tsekkaa keikkakalenteri Hunks.fi-sivuilta. Ville: Toivottavasti mahdollisimman pian, koska molemmat ovat aivan mahtavia keikkapaikkoja.

Nikita: Miten voit olla noin hot?

T: HotnikitaHot

Kauneus on katsojan silmässä! Itse en koe itseäni ... kauniiksi? Mutta kiitos kuitenkin!

Jos pitäisi ottaa yksi asia mukaan autiolle saarelle, mikä se olisi?

T: maikku

Nikita: Kaveri. Ville: Nainen. Samuli: Oma nainen! Joel: Jonkun nainen!

Pahin mokanne treffeillä?

T: Tarja

Riku: Mistähän sitä nyt alottaisi... Nikita: Lompakko jäi kotiin. Samuli: Lähetin treffikumppanilleni tekstiviestin heti treffien jälkeen siitä, miten ne olivat menneet. Viestin piti siis mennä kaverilleni.

Mikä on maailman parhain kappale?

T: Maailman paras

Samuli: Sweet Child O'Mine. Ville: Se on kyllä käsittämättömän hyvä. Nikita: Ehdoton suosikkibändi ryhmässä on Backstreet Boys. Sitä tulee kuunneltua keikkamatkoilla. Joel laittaa aina silloin kuulokkeet korville ja kuuntelee omaa musaa. Nikita vitsailee, että Joelille maistuu paremmin Tik Tak!

Karppaatteko?

T: Larppaaja

Ei. Samuli: Mutta syödään aika vähähiilihydraattisesti. Ei tosin kaikki. Voisi sanoa niin, että joka sunnuntai me ainakin yritetään skarpata. Ville: Karppauksesta on ollut nyt paljon puhetta, mutta kannattaa pitää mielessä, että mitään ei kannata viedä äärimmäisyyksiin.

Minkälainen tuo Heart-to-heart-hyväntekeväisyysprojektinne on? Ketä autatte ja miten? Ja upeaa että autatte :)

T: Lissu

Samuli: MTV3:n Helmen Hunks-sivujen kautta voi käydä ehdottomassa avustuskohdetta. Tarkoituksena on auttaa yhtä kohdetta osalla kalenterituotoista. Valitsemme kohteen itse ja luemme kaikkien hakijoiden hakemukset läpi huolellisesti!

Kuin ette enää jaa ruusuja keikoilla? :)

T: ruusunhakuinen

Ville: Jaetaan edelleen ruusuja, mutta välillä vaihtelun vuoksi julisteita. Nikita: Julisteet säilyvät pidempään.

Onko Samuli varattu?

T: =P

On.

Nikitalle: Kuka on "paras kaverisi" Hunkseissa?

T: Linda S.

Me kaikki olemme toistemme hyviä kavereita, kun vietämme niin paljon aikaa yhdessä. Meillä on tosi hyvä yhteishenki, enkä voi nimetä ketään parhaaksi kaveriksi. Matias on kuitenkin minulle aika läheinen. (Ei kuitenkaan seurustella.) Ville lisää: ... vielä.

Merkkaako ikäero?

T: Haaveilija

Joel: Jos ollaan henkisesti samalla tasolla, ei. Riku: Sehän se merkitsee. Henkinen taso, siis. Nikita: Meillä on ryhmässä eri ikäisiä tyyppejä. Meillä saattaa olla 15 vuottakin ikäeroa, mutta kaikki tulevat todella hyvin toimeen.

Millä perusteella jengi jakautuu keikkapaikkojen kesken?

T: esbo

Sattumanvaraisesti? Mauno suunnittelee keikkalistat ja parhaat mahdolliset kokoonpanot niin, että kaikki pelaavat hyvin yhteen. Verkkovierailulla paikalla olevat Hunksithan kuuluvat ykkösryhmään. ;)

Terkkuja kaikille, olette ihania!

T: tintti

Takaisin terkkuja!

Jos olette deittikaverin kanssa esim. kahvilla tai jossain muualla, niin vilkuiletteko silloin samaan aikaan muita naispuolisia? Mitä mieltä olette huomaavaisuusasioista siis?

T: Käytöskukkanen

Ville: Huomaavaisuus ja hyvä käytös merkitsevät eniten ja ovat kaikkein tärkeimpiä asioita. Treffeilläkin keskitetään kaikki huomio daamiin. Nikita: Herrasmiesmäisyys on tärkeää!

Jos teitä pyytäisi synttäribileisiin, lähtisittekö? (Ei esiintymään.)

T: bilekuningatar

Samuli: Varmaan riippuu vähän, että missä päin Suomea juhlat järjestetään. Joel: Jos sattuu olemaan samoilla suunnilla. Kutsuja vain tulemaan!

Selvä, selvä. Turkuun päin? :)

T: heheheh

Pojat ovat menossa tänään (perjantaina 16.12.) Auraan ja huomenna Uuteenkaupunkiin. Samuli: Pitäisiköhän antaa hotellin ovikoodi...?

Kuinka usein treenaatte? :) Ps. Ootte mahti esiintyjiä!

T: lovegirl

Neljästä viiteen kertaan viikossa. Ville treenaa saman verran päivässä, koska hän ohjaa zumbatunteja. Treenikertoja mahtuu viikkoon siis jopa kymmenisen kertaa työn takia.

Miksi Riku ei enää vastaa?

T: höh

Moi T: Riku

Joel, miksi sua ei enää niin usein bongaa keikoilta?

T: HeijaEsbo

Oma firma vie niin paljon aikaa. Olen myös kärsinyt selkävammoista. Ensi vuonna uuteen nousuun ja valloitetaan koko maailma. Lavalla tavataan! Samuli: Joel nähdään ensi vuoden helmikuussa Thaimaan keikoilla.

Mikä on erikoisin paikka, missä olette esiintyneet?

T: Dimme

Samuli: Yksi erikoisimmista paikoista oli Ahvenanmaalla iso viinitila. Ville: Kyyjärvellä kivilinnassa, a.k.a. Snake Lake!

Mistä idea lähteä Thaimaaseen tuli?

T: Eturivi

Siellä on mukavan lämmintä, kun Suomessa on kylmä. Maailmavalloituksen alku! Meidät bookattiin sinne ja kysyntää ilmaantui. Samuli: Aasian valloituksen alku. Lähdetään kuuden keikan rundille helmikuun alussa.

Milloin näkee teitä BB-talossa, häh?

T: unelma

Nikohan on käynyt jo! Muutkin pojat ovat olleet esiintymässä siellä, viime kaudella. Ensi kaudella yritetään uudelleen.

Kenestä pitäisi tuolla Suomen uusi presidentti? Teillä suosikkia?

T: Haisuli

Samuli: Sauli Niinistö. Muut pojat ovat samoilla linjoilla. Paitsi Nikita. Nikita: Paavo Lipponen! Joel: Kaikki ovat hyviä, ja paras voittakoon!

Miltä paikkakunnalta tulee parhaat fanit? Voisiko jokainen sanoa oman mielipiteensä? :)

T: Karttatytöt :)

Nikita: Ehkä mä viihdyn eniten pohjoisessa. Siellä on ehdottomasti todella hyvä yleisö. Riku: Lapissa on kyllä aina kovin yleisö. Ville: Mitä kauemmas etelästä menee pohjoiseen, sitä enemmän fanien fanaattisuus kasvaa. Joel: Helposti saattaa olla pienilläkin paikkakunnilla huikea meininki, vaikka baari ei olisikaan täynnä. Samuli: Jos sanon kaupungin? Tampere.

Jos fani pyytäisi numeroa, antaisitko?

T: Numeronhakuinen

Joel: Antaisin. Nikitan numeron! Nikita antaisi Villen numeron. Samuli antaisi kaikkien poikien numerot – paitsi omansa.

Tiedättekö, mitä tarkoittaa käty? (Nuorten sanastoa)!

T: Erika

Kyllä tiedetään. Kämppä tyhjänä. Ollaan näin fiksuja!

Joel: Seurusteletko! Jos et, niin lähdetkö treffeille! Tai vaikka seurustelisitkin, niin saat sä silti lähtee!

T: 5 TÄHTEEE...

Tällä hetkellä työt vievät niin paljon aikaa, ettei ole ehtinyt miettiä tätä puolta elämästä.

Onko teillä jäänyt mieleen jotain superfaneja? Samulille terveisiä Suvelasta. Pojat, tervetuloa takasin Espoon keskukseen päin!

T: Frozen

Samuli on asunut koko nuoruutensa Suvelassa. Samuli: Olen Suvelan kasvatteja ja ylpeä siitä! Ei ole yhtään superfania, joka EI olisi jäänyt mieleen.

Joko USA:n Las Vegasissa on käyty, työ- tai bilekeikalla?

T: Hoblaa

Joel: Siellä on käyty useita kertoja ja tullaan vielä käymään.

Hei Joel, mitä tänään?

T: KatriEnska

Tänään on varattu Flamingo Spasta erittäin hyvät selkähieronnat. Pääsee laittamaan selän kuntoon. Tervetuloa mukaan!

Tunnetteko olevanne enemmän 'Cowboys' kuin 'Playboys', ellei ihan 'Funboys'?

T: Hoblaa

Samuli: Ehkä eniten Funboys, jos noista valitaan. Nikita kannattaa Cowboyseja! Joel: Extreme toys boys? Ville: Toyboys? ;)

Kuka on nuorin Hunks?

T: :)))

Riku, joka on 23. Nikita on myös 23. Samulikin on ;)

Meneekö teillä koskaan yliaktiivisiin faneihin hermo?

T: 1

Ei voi sanoa niin, että menee hermot. Me ollaan aika kylmähermoisia. Olemme nähneet niin paljoa, että kestämme melko paljon. Herrasmiesmäisesti voi sanoa sitten, jos tulee sellainen tilanne.

Mitä kautta päädyitte mukaan Hunkseihin? Miten Hunks sai alkunsa?

T: Hanks

Nikita päätyi mukaan Joelin kautta. Riku Nikitan kautta. Ville taas Nikitan ja Joelin kautta... (Meneepäs vaikeaksi!) Joel päätyi Hunkseihin puhelun kautta. Hänelle soitettiin. Eli kai Samulin kautta? Samuli perusti. :) Johtajien johtaja!

Minkä ikäinen Iiro on?

T: -

Iiro on 23 – myös.

Kuka on mielestänne parhaimman näköinen Hunks?

T: LOTTA

Kaikilla on omat vahvuutensa. Kaikilla meistä on omat faninsa, jotka tykkäävät juuri siitä fanittamastaan henkilöstä. Kaikillä meistä on oma persoonansa.

Onks Matti ja Mikko kaksoset?

T: tyhmä

On! Ja identtiset sellaiset!

Onks teillä posket useinkin kipeinä, kun te hymyilette niin kivasti aina?

T: :)

Samuli: Pitkän fanikuvaussession jälkeen saattaa posket puutua. Joel: Nyt puhutaan siis tunneista!

Montako teitä on yhteensä?

T: MINÄ

16, mutta osa tekee enemmän, osa vähemmän hommia.

Esiinnyttekö paljon eri firmojen pikkujouluissa?

T: pike

Samuli: Joo, mutta aina mahtuu lisää esityksiä kalenteriin. Ville: Ne on hauskoja tapahtumia. Joel: Mitä tapahtuu pikkujouluissa, se jääköön pikkujouluihin! ;)

Onko Hunkseissa ikärajaa? Eli siis, jos olet liittynyt 23-vuotiaana Hunkseihin ja täytät 30, niin heivataanko sut pihalle?

T: Kiss

Ei heivata pihalle, kunhan pysyy nuorekkaana ja lavasäteily säilyy. Fanit päättäköön!

Riku: Mitäs tykkäsit Turun Skanssissa saamastasi lahjasta?

T: kyl tiiät ketkä

Riku sai konvehteja. Se oli todella kiva lahja, ja ne tuli syötyä sitten illalla kotona. Niistä tuli hyvä fiilis. Kiitokset Turun tytöille vielä :)

JANI ON PARAS.. TE OOTTE SURKEITA.. :(

T: JANIFANI

Pois linjoilta, Jani. Pysy siellä Afrikassa!

Onko ensi vuonna tiedossa paljon keikkoja, johon pääsee myös alaikäset?

T: jee

On messuja ja päivätapahtumia ja toivottavasti kauppakeskustapahtumiakin.

Miksi kaikilla teistä on korvikset?

T: JH

Ei ole kaikilla. Samulilla ei ole kummassakaan korvassa, vaikka toisessa korvassa onkin reikä jäänteenä nuoruusvuosilta.

Nikita! Osaatko heittää voltin paikaltaan?

T: Mestari

En osaa paikoiltaan, mutta tänään ehkä Turussa tulee jonkinlainen tehtyä!

Onko teillä mitään uuden vuoden lupauksia?

T: Riitta

Samuli: Pakko sitä on jotain tehdä, että on jotain, mitä rikkoakin! (Ei taida olla kovin rautainen itsekuri miehellä...)

Mitä pyörii mielessä juuri ennen lavalle astumista?

T: joku

Nikita: Koreografiat ja show'n läpikäyminen omassa päässään. Samuli: Se. (Esitys?) Joel: Hauskanpito lavalla. Ville: Yleisön valloittaminen.

Mikä saa teidät jaksamaan vetää keikkoja joka viikonloppu?

T: -

Fanit. Se riittää.

Miten olla oman elämänsä Hunks?

T: Pete

Asennekysymys.

Pidättekö vauvoista ja pienistä lapsista, vai välttelettekö parhaanne mukaan?

T: Mie

Vauvat ovat hellyttäviä. Pidämme kovasti. Joel: Toivottavasti saisi joskus vielä itsellekin!

Miltä tuntuu, kun yleisö villiintyy?

T: Villi

Se saa adrenaliinin virtaamaan.

Tämä oli viimeinen kysymys, johon pojat ehtivät vastata. Nyt on aika lähteä keikoille Turkua kohti. Hyvää joulua ja rauhallista uutta vuotta kaikille! Muistakaa tulla katsomaan meitä :) T: Hunksit


MTV3/Helmi

Kuva: MTV3-Helmi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja