Hunksit haluavat auttaa: Ehdota hyväntekeväisyyskohdetta!

Onko sinun lähelläsi joku avun tarpeessa oleva, jonka elämä muuttuisi merkittävästi paremmaksi, jos osa hyväntekeväisyyskalenterin tuotoista ohjattaisiin hänen auttamiseensa? Ehdota hyväntekeväisyyskohdetta!

Scandinavian Hunks on jo usean vuoden ajan tehnyt kiitokseksi suomalaisille naisille hyväntekeväisyyskalenterin, jonka tuotoista osa on ohjattu rintasyövän hoitoon ja tutkimukseen.

Nyt Hunks ja AVA (ennen Helmi) ovat luoneet Heart to Heart -konseptin, jossa naiset saavat ehdottaa hyväntekeväisyyskohdetta Helmen sivuilla. Scandinavian Hunks valitsee sen, jonka auttamiseksi osa perinteisen hyväntekeväisyyskalenterin tuotoista tänä vuonna ohjataan.

Onko sinun lähelläsi joku avun tarpeessa oleva, jonka elämä muuttuisi merkittävästi paremmaksi, jos osa kalenterin tuotoista ohjattaisiin hänen auttamiseensa?

Vuonna 2011:

Tarvitsevatko perheesi tai läheisesi tukea? Lähetä tarinasi nyt!

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemustarina vastauskentässä. Kenen auttamisesta on kyse ja miksi juuri sinun ehdottamasi taho tarvitsee apua? Kerro myös, miten auttaminen parantaisi valitsemasi kohteen elämänlaatua. Tarvitsemme tietoomme sekä sinun että valitsemasi kohteen yhteystiedot.

Kuva: Peero Lakanen / Scandinavian Hunks

Vastauksia voidaan julkaista AVA-medioissa ja kilpailuun mahdollisesti liittyvien yhteistyökumppaneiden markkinointimateriaaleissa. Tarinoiden yhteydessä ei mainita lähettäjän tai avustuskohteen nimeä.

Lue myös:

    Uusimmat