Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Hunajainen kalkkunapata

Julkaistu 07.02.2005 06:00(Päivitetty 07.02.2005 11:23)

Hunajainen kalkkunapata

KalkkunapataKalkkunapataRuokala

  • 400 g kalkkunan rintaa
  • 2 porkkanaa
  • 1 palsternakka
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 2 hapanta omenaa
  • 2 dl kanalientä
  • 2 dl kermaa
  • 2 rkl hunajaa
  • 2 tl mietoa currya
  • suolaa ja pippuria
  • ruokaöljyä
  • 1-2 rkl vehnäjauhoja

Kuutioi kalkkunan rintafilee ja ruskista kuutiot öljytilkassa kasarissa. Kuori ja paloittele juurekset ja sipulit, lisää ne pannulle ja pyöräytä sekaisin. Lisää myös curry sekä hunaja. Kaada pataan kanaliemi sekä kerma ja hauduta niin, että juurekset alkavat pehmentyä. Lisää sitten kuoritut ja paloitellut omenat ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria ja hauduta pataa kunnes omenat ovat pehmenneet. Tarjoile riisin kera.

Manteliaprikoosit

Aprikoosit

  • 1 prk säilykeaprikooseja
  • 100 g margariinia
  • 0,5 rkl vehnäjauhoja
  • 1,5 dl sokeria
  • 0,5 dl maitoa
  • 100 g mantelilastuja

Voitele pieni uunivuoka ja asettele aprikoosit vuokaan vieriviereen. Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon vehnäjauhot, sokeri ja maito. Kiehauta seos ja lisää mantelilastut. Kaada seos aprikoosien päälle ja paista 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Reseptit: Henri Alén / Ruokala

Lisää aiheesta:

Mäyräkoirat mittelivät juoksuradalla – konkarivoittaja kellotti uuden MM-ajanEntinen huumeaddikti Kaapo paljastaa päihdehoidon karun todellisuuden: Heitetään pihalle, kun krapula vasta hellittääYstävän megayllätys MTV:n suosikkijuontajalle: Antti salaili satoja tunteja ja teki jotain käsittämätöntäKoira pureskeli "lelua", kunnes liekit leimahtivat – varoittava esimerkki koiranomistajilleKäytätkö väärin? Tämä on antiperspirantin ja deodorantin eroVR laseroi junien ikkunat sitkeän ongelman poistamiseksi
Lifestyle
Aprikoosit
Ruokala

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 07:30
    Koirat

    Mäyräkoirat mittelivät juoksuradalla – konkarivoittaja kellotti uuden MM-ajan

  • 06:42
    Huumeet

    Entinen huumeaddikti Kaapo paljastaa päihdehoidon karun todellisuuden: Heitetään pihalle, kun krapula vasta hellittää

  • Eilen18:37
    Ystävyys

    Ystävän megayllätys MTV:n suosikkijuontajalle: Antti salaili satoja tunteja ja teki jotain käsittämätöntä

  • Eilen17:03
    Tulipalot

    Koira pureskeli "lelua", kunnes liekit leimahtivat – varoittava esimerkki koiranomistajille

  • Eilen16:50
    Hygienia

    Käytätkö väärin? Tämä on antiperspirantin ja deodorantin ero