Hulvaton Suurmestari saa jatkoa! Jaakko Saariluoma ja Pilvi Hämäläinen luotsaavat myös toista tuotantokautta

Nopeita hoksottimia ja oivallusta kilpailijoilta vaativa Suurmestari-ohjelma jatkuu MTV3-kanavalla. 

Torstaina 27. elokuuta MTV3-kanavalla päättyvä Suurmestari-ohjelma saa jatkoa! Jaakko Saariluoma nähdään myös tulevalla kaudella koko show’n vetäjänä ja yksinvaltiaana eli kartanonherra Suurmestarina, joka laatii uusia tehtäviä kartanollaan. Hänen oikeana kätenään ja ohjelman tuomarina jatkaa Pilvi Hämäläinen, jonka tehtävänä on valvoa kilpailijoiden suorituksia huolella ja raportoida tulokset äärimmäisellä tarkkuudella. 

Uudella tuotantokaudella Suurmestarin suosiosta kisaamassa nähdään neljä uutta vakiokilpailijaa alkuperäisen viihdeformaatti Taskmasterin mukaisesti. Lisäksi jokaisessa jaksossa nähdään vieraileva kilpailija, jotka ovat viihdetaivaan kirkkaimpia tähtiä. Tehtävät tulevat kaikille yllätyksenä, ja he suorittavat ne itsenäisesti toisten näkemättä, kukin omalla tyylillään. Tehtävistä selviää parhaiten komedian ja kekseliäisyyden avulla.  

Toisen tuotantokauden uudet vakiokilpailijat ja vierailevat kilpailijat julkistetaan myöhemmin. 

Suurmestaria on kevään ja kesän aikana seurannut kaikkiaan lähes 3,3 miljoonaa suomalaista (61 %)*. Kevään jaksot ovat tähän mennessä saaneet huikean keskikatsojamäärän, noin 1,2 miljoonaa per jakso.

Suurmestari MTV3-kanavalla keväällä 2021. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C More -suoratoistopalvelussa.

Lähde: Finnpanel TotalTV-mittaus, tavoittavuus = väh. 3 min yhtäjaksoista katselua*

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja