Huippusuosittu Roba saa jatkoa – Kari Hietalahti innoissaan

Roban uusia jaksoja aletaan kuvata tänä syksynä. Mukana on ensimmäiseltä kaudelta tuttu poliisijoukko.

MTV3-kanavalla vuonna 2012 esitetty kotimainen poliisisarja Roba saa jatkoa. Sarjaa kuvataan syksyn aikana kymmenen jaksoa ja ensi keväänä vielä toiset kymmenen. 

MTV.fi tavoitti ylikonstaapeli Arto Mäkelän roolista Kultainen Venla -palkinnonkin saaneen Kari ”Hissu” Hietalahden juuri matkalta Roban lukuharjoituksiin.

– Olen lukenut uusi käsikirjoituksia, ja mielenkiintoisia keissejä on luvassa. Olin heti innoissani uusista jaksoista, sillä kun sarjassa on hyvä teksti, sitä on aina mukava tehdä, Hietalahti iloitsee.

Hietalahden lisäksi sarjassa nähdään niin ikään ensimmäiselta kaudelta tutut Aku Hirviniemi, Leena Pöysti, Riku Nieminen, Aarni Kivinen, Mari Perankoski, Ilari Johansson ja Rauno Ahonen.

– On kiva saada vanha tuttu poliisiryhmä jälleen kokoon. Tiedän, että meillä tulee olemaan hauskaa – ainakin kuvausten ulkopuolella, Hietalahti naurahtaa.

Hän kertoo saavansa jatkuvasti uteluita Roban mahdollisesta jatkosta.

– Se on ollut jatkuvaa, joten selkeästi sarjalle on kysyntää. Hienoa, että siihen päästään nyt vastaamaan.

Venla-palkittu Roba herätti ensimmäisellä tuotantokaudellaan paljon keskustelua poliisien työstä. Uudet jaksot kertovat selviytymistarinoita poliiseista alati kovenevan rikosmaailman ja työn ristipaineessa Helsingin sydämessä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja