Huippuseura otti käyttöön rajut toimenpiteet – tuore urheilujohtaja laittoi tähtien yöelämän tarkkaan syyntiin

Jalkapallon ranskalaisjätti PSG:n uusi urheilujohtaja Luis Campos on kieltänyt pelaajilta vierailut yökerhoihin, kertoo ranskalaislehti L'Equipe.

PSG on pitkään tavoitellut Mestarien liigan voittoa, mutta ei ole toistaiseksi siinä onnistunut. Uuden urheilujohtajan toivotaan tekevän muutosta asiaan. Campos aloitti tänä kesänä pestissään ja hän on aiemmin työskennellyt Monacon sekä Lillen organisaatioissa. PSG:ssä on nyt puhaltanut uudet tuulet, kun Campos on tiukentanut kuria.

Camposin kerrotaan vierailleen pariisilaisissa yökerhoissa ja pyytänyt, että hänelle ilmoitetaan, mikäli PSG:n pelaajia ilmaantuu heidän tiloihinsa. Uusi päävalmentaja Christophe Galtier on tiukka metodeissaan ja toiveena on kentän ulkopuolisten selkkauksien tapahtuminen.

Yksikään pelaaja ei ole toistaiseksi kyseenalaistanut kieltoa. Campos oli todennut, että jos joku ei ole samaa mieltä, saa hän lähteä. Yökerhokiellon lisäksi muitakin rajoituksia on otettu käyttöön.

Puhelimet eivät ole sallittuja aamiaisella ja lounaalla. Sen tavoitteena on tuoda joukkuetta lähemmäksi toisiaan sekä yhtenäisemmäksi. Kaikkien pelaajien on syötävä ateriansa seuran kampuksella, jotta ei pääsisi muodostumaan kuppikuntia.

PSG:n pelaajien on tultava harjoituksiin kello 8.30-8.45 aikana. Jos he ovat myöhässä ja ilman kunnollista selitystä, lähetetään heidät kotiin. 

– Jos on pelaajia, jotka rikkovat kehyksiä, saavat he lähteä. Yksikään pelaaja ei ole ryhmän yläpuolella, Galtier totesi.

Galtier johti Lillen Ranskan mestariksi kaudella 2021-2022 PSG:n jäädessä toiseksi. Hän luotsasi viime kaudella Niceä ennen kuin siirtyi PSG:n peräsimeen.

Ylivoimaisena suosikkina Ranskan liigaan lähtevä PSG pyrkii parantamaan suoritustaan eurokentillä, sillä se putosi viime kaudella jo neljännesvälierissä Real Madridille.

Katso pääkuvan videolta: Näin Tuomas Virkkunen reagoi Real Madrid - PSG - ottelun ratkaisuhetkiin.

Lue myös:

    Uusimmat