Huippupelaajilta kiellettiin bikinit, MM-hopeamitalisti tyrmistyi: "Ainoa maa, jossa hallitus kertoo, miten meidän pitäisi tehdä työmme"

Saksalaiset rantalentopallon pelaajat Karla Borger ja Julia Sude ilmoittivat jättävänsä ensi kuussa Qatarissa pelattavan maailmankiertueen turnauksen väliin bikinikiellon takia.

– Olemme siellä tekemässä työtämme, mutta meitä on kielletty pitämästä työvaatteitamme. Tämä on ainoa maa ja ainoa turnaus, jossa hallitus kertoo, miten meidän pitäisi tehdä työmme, Borger sanoi radiokanava Deutschlandfunkille.

Dohassa on järjestetty vuosia miesten maailmankiertueen turnausta, mutta naisten turnaus on maaliskuussa ohjelmassa ensimmäistä kertaa.

Naispelaajia on ohjeistettu käyttämään paitoja ja pitkiä housuja. Borgerin mukaan bikinit ovat Dohassa tarpeellisia paahtavan kuumuuden takia. Borger myös kyseenalaisti, pitäisikö turnausta pelata lainkaan Qatarissa.

Borger on MM-hopeamitalisti vuodelta 2013. Hän pelasi tuolloin yhdessä Britta Büthen kanssa. Borger ja Sude ovat maailmanlistalla sijalla 16.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja