Huima paljastus Jarmo Kekäläisestä: ehdolla NHL:n huippupestiin

Columbus Blue Jacketsista helmikuussa lähtenyt Jarmo Kekäläinen on ollut haastateltavana Carolina Hurricanesin uudeksi GM:ksi, kertoo NHL:n sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman.

– Olen kuullut, että Jarmo Kekäläinen on ehdokas Carolinassa. He ovat pitäneet haastatteluja, Friedman kertoo 32 Thoughts -podcastissaan.

– Yksi henkilö pohti, voisiko Eric Joyce, joka tekee siellä haastatteluja, pitää työpaikan. Mutta olen kuullut myös Kekäläisen nimen olevan siellä ehdokkaana.

Friedman lisää, ettei Carolinassa kyse olisi täysin tavanomaisesta GM:n pestistä. Viimeinen sana päätöksistä jää johtoportaalle, jolle GM keskittyy pikemminkin keräämään tietoa.

Osa Carolinan GM-ehdokkaista on jäänyt työnhausta suosiolla pois kyseisen roolituksen vuoksi. Friedmanin mukaan Kekäläiselle rooli kuitenkin kelpaisi.

Kekäläinen, 57, vietti peräti 11 vuotta Columbuksen GM:nä, kunnes hänet erotettiin tehtävästä helmikuussa. Hän oli pestin saadessaan ensimmäinen eurooppalainen NHL-seuran GM.

Carolina Hurricanesissa GM:nä vuodesta 2014 lähtien työskennellyt Dom Waddell erosi tehtävästään toissa viikolla. Hän siirtyi nopeasti Kekäläisen korvaajaksi Columbukseen, ja nyt Kekäläinen saattaa täyttää hänen saappaitaan Carolinassa.

Lue myös:

    Uusimmat