Huikea selviytymistarina: Mies syöksyi autollaan hyytävään veteen ja sinnitteli viisi tuntia ilmataskussa: "Emme uskoneet kenenkään olevan elossa"

Mies sinnitteli jokeen uponneessa autossa viisi tuntia. Pelastajat yllättyivät löydettyään eloonjääneen.

28-vuotiaan miehen auto upposi hyytävään jokeen Pohjois-Kaliforniassa. Michael Finn selvisi viisi tuntia Klamathjoen syvyyksissä hengittämällä auton ilmataskuun jäänyttä happea, uutisoi muun muassa Sky News.


Hätäkeskus vastaanotti tiedon tapauksesta keskiviikkona, noin puoli kuuden aikaan aamuyöstä. Finn oli ehtinyt sinnitellä siihen mennessä kaksi tuntia.

Poliisin mukaan auton hätävilkut olivat päällä. Pelastustyöntekijät eivät kuitenkaan osanneet aavistaa, että joku oli elossa ajoneuvon sisällä. Tämä selvisi vasta, kun auto hinattiin pintaan kahdeksan aikaan aamulla.

– Emme odottaneet kenenkään olevan elossa kyseisessä ajoneuvossa, kertoo sukellustiimiä johtanut Bob Giannini.

Auto oli katollaan 15 metrin etäisyydellä rannasta

Auto sijaitsi noin 4,6 metrin etäisyydellä rannasta. Se oli kääntynyt katolleen, ja yksi renkaista pilkotti pinnan yläpuolella. Giannini painottaa, ettei ole 20 vuoden uransa aikana koskaan löytänyt vastaavaa selviytyjää.

Finn on viety sairaalaan, mutta hänen tilansa on epävakaa. Poliisi ei tiedä, kuinka onnettomuus tapahtui. Autoilijoita varoitetaan kuitenkin suurista nopeuksista jäisillä teillä.

Katso video: Ohikulkijat pelastivat hukkuvan autonkuljettajan Kiinassa kaksi vuotta sitten.

Ripeä toiminta pelasti hukkuvan auton kuljettajan 1:11

Lue myös:

    Uusimmat