Mainos

Huikea kaunotar Monica Cruz on kuin ilmetty siskonsa

Maailman kauneimmaksi naiseksi moneen otteeseen äänestetyn Penelope Cruzin sisko Monica on yhtä näyttävä ilmestys kuin siskonsa. Naisten tiet ovat kulkeneet samaa rataa, sillä myös Monica kokeilee siipiään näyttelijänä.

Monica Cruz/Wireimages/AOP

Monica on kuin ilmetty siskonsa, näyttelijä Penelope Cruz. Siskoksilla on samantyyppinen tausta, sillä he ovat molemmat näyttelijöitä. Kummallakin on myös tanssitausta. Monica on rankattu maansa parhaimpien flamenco-tanssijoiden joukkoon. Tanssiuransa jälkeen Monica on päättänyt kulkea samoja polkuja siskonsa kanssa. Tällä hetkellä hän näyttelee suositussa Un Paso Adelante -tv-ohjelmassa. Hänet voidaan nähdä myös tänä vuonna ilmestyvässä Iron Cross -elokuvassa.

Monica Cruz/Wireimages/AOP

Monica Cruz/Wireimages/AOP

Monica kertoo, että hän ja Penelope ovat todella hyvissä väleissä. Siskosten väitetyt riidat ovat Monican mukaan täyttä puppua. "Minut on kasvatettu arvostamaan perhettäni. En ikinä tappele Penelopen kanssa", hän kertoo.

Monica ja Penelope ovat suunnitelleet espanjalaisketju Mangolle kaksi vaatemallistoa, joissa on samaa henkeä kuin siskosten omissa suosikkivaatteissa. Monica on myös suunnitellut laukkuja Samantha Thavasalle. Laukkuja myydään Penelopen Amarcord-liikkeessä.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähteet: Femalefirst.co.uk, Wikipedia

Kuvat: Wireimages/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.