Huikea äitienpäivä Helmestä!

Miltä tuntuisi saada äitienpäivälahjaksi upea, uusi ilme muuttumisleikissä, pujottaa kaulaansa huikaisevan kaunis arvokoru tai kuunnella 12-henkisen, valkoisiin smokkeihin pukeutuneen tanssiorkesterin liveserenadia oman ikkunan alta? Helmi on täynnä taikaa, myös äitienpäivän alla - ja voi tehdä haaveista myös totta!

Ihanien naisten Helmi on nyt täynnä huikeita mahdollisuuksia toteuttaa ihanien äitien toiveita äitienpäivänä!

  • Meikkivinkki kutsuu muuttujaksi onnekkaan äidin ja taikoo hänelle upean juhlailmeen.
  • Korut-minisaitilla arvotaan äitiyden parhaat puolet kartoittaneiden kesken Lapponian kaunis arvokoru First Kiss .
  • Uudistuneen Dallapé-orkesterin voi voittaa laulamaan serenadia äidin ikkunan alle.

Osallistu kaikkiin kilpailuihin 4.5.2010 mennessä ja sitten vain peukut pystyyn, niin että Onnetar osaisi arvonnoissa pysähtyä juuri sinun kohdallesi!

Jos et uskalla aivan täysin heittäytyä arpaonnen varaan, arvostaisi kuka tahansa äiti varmasti myös hemmottelulomaa kylpylässä. Ja mukavaa vaihtelua juhlapäivään voisi tuoda myös Helmen 10-vuotisristeily, jossa voi illallisseuraksi voittaa koko -tanssiryhmän - ja vielä ehtii äitienpäivänä illaksi kotiin!

Vielä ehdit myös tilaamaan MTV3-Storesta mieluisat lahjat äidille. Suomiviihteen klassikko Elämän rouva, Rouva Glad on juuri saapunut Storeen ja myös suosikkisarjan Sydän toivoa täynnä ensimmäinen dvd on nyt saatavilla ja ehtii äitienpäiväksi, kun tilaat tuotteet viimeistään 3.5.2010.

Helmi toivottaa kaikille ihanille äideille huikeaa äitienpäivää!

MTV3/Helmi

Lue myös:

    Uusimmat