Huhut kiertävät villeinä – Frendit-sydänkäpysten Jennifer Anistonin ja David Schwimmerin kerrotaan tapailevan

Liki tauotta pyörinyt Frendit tekee paluun tänä vuonna – näistä syistä uusi jakso tulee juuri nyt 5:55
Frendit tekee paluun.

Jennifer Anistonin ja David Schwimmerin kerrotaan viettäneen tiiviisti aikaa yhdessä.

Näyttelijät Jennifer Aniston ja David Schwimmer paljastivat toukokuussa ilmestyneessä Frendit-sarjan reunion-jaksossa, että heillä oli aikoinaan puolin ja toisin tunteita toisiaan kohtaan, kun Frendejä kuvattiin. Aniston ja Schwimmer esittivät sarjassa of-off-suhteeseen ajautuneita Rachel Greenia ja Ross Gelleria. Frendit-sarjaa esitettiin vuosina 1994-2004. 

Lähteiden mukaan Aniston, 52, ja Schwimmer, 54, olisivat nyt antamassa mahdollisuutta toisilleen pariskuntana ja huhut parin tapailusta käyvät villeinä. Reunion-jaksossa kaksikko paljasti, että he olivat ihastuneita toisiinsa sarjan kuvausten aikana ja osoittivat tunteensa näytellessään, sillä he olivat tahoillaan parisuhteissa siviilissä. Tänä vuonna sekä Aniston että Schwimmer ovat kuitenkin olleet samaan aikaan sinkkuja. 

– Reunionin jälkeen oli selvää, että menneiden muistelu sai pintaan kummankin puolesta haudatut tunteet sekä kemian, joka on yhä olemassa. He alkoivat tekstailemaan heti kuvausten jälkeen ja viime kuussa David lensi kotoaan New Yorkista tapaamaan Jenia Los Angelesiin, lähde kertoo. 

– He ovat viettäneet aikaa Jenin kotona, jossa Jen on laittanut ruokaa iltaisin, ja he ovat nauttineet laatuajasta yhdessä, jutellen ja nauraen. Heidät on myös bongattu juomasta viiniä syventyneinä keskusteluun, kävellessään yhdellä Jenin lempiviinitiloilla Santa Barbarassa. Siellä oli selkeää, että heidän välillään on runsaasti kemiaa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Toukokuussa Schwimmer kuvaili kaksikon suhteen olleen Frendien  aikaan kuin "toisensa ohittavilla laivoilla": 

– Jompikumpi meistä oli aina parisuhteessa, emmekä koskaan rikkoneet niitä rajoja, Schwimmer kertoi tuolloin. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Aniston puolestaan muisteli harmitelleensa Schwimmerille aikoinaan, kuinka sääli oli, että heidän ensisuudelmansa tulisi olemaan kaikkien nähtävillä kansallisessa televisiossa. 

– Kanavoimme ihastuksemme toisiamme kohtaan Rossiin ja Racheliin.

Schwimmer on ollut naimisissa taiteilija Zoë Buckhamin kanssa ja ex-parilla on yhteinen 10-vuotias tytär Cleo. Aniston on ollut naimisissa näyttelijä Brad Pittin sekä Justin Therouxin kanssa. 

Lähde: Closer

Lue myös:

    Uusimmat