Mainos

Huhumylly kiihtyy täydellisenä pidetyn Hollywood-parin eron ympärillä: ”Hän käyttäytyi kuin sinkkumies”

Channing Tatum ja Jenna Dewan kertoivat erostaan sosiaalisessa mediassa. Parin avioliitto kantoi lähes yhdeksän vuotta ja heillä on yksi yhteinen lapsi, nelivuotias tytär.

Spekulaatio Channing Tatumin ja Jenna Dewanin eron syistä käy kiivaana. Parin koskettavan eroilmoituksen mukaan päätös eri teille lähtemisestä oli yhteinen, mutta lehtitietojen mukaan taustalla piilee ikäviäkin puolia.

Mirrorin lähteiden mukaan Tatumin juhliminen ja päihteiden käyttö suisti parin eron partaalle. Channing myönsi vuonna Star-lehden haastattelussa, että hänen juomisensa saattaa aiheuttaa Jennalle harmaita hiuksia.

– Juon varmaan liikaa, mutta hän tiesi, mihin lähtee, Tatum totesi tuolloin.

Peoplen haastattelussa Tatum kertoi, että hänen työnsä on ajanut kaiken edelle – mukaan lukien vaimon ja tyttären. Mies myönsi, että uran ja perhe-elämän välillä tasapainoilu on ollut ajoittain vaikeaa, eikä hän ole onnistunut siinä parhaalla mahdollisella tavalla.

– Tämä ei ole ollut helppoa, mutta samaan aikaan minulla on kaikki, mitä olen aina halunnut. Onneksi minulla on ympärilläni ihmisiä, jotka välittävät minusta sen verran, etteivät he anna minun sotkea kaikkea, hän pohdiskeli.

Parin liittoa ovat varjostaneet myös huhut muista suhteista. Kun Tatum kuvasi Foxcatcher-elokuvaa, hänen kuvailtiin käyttäytyvän ”aivan kuin sinkkumies”. Tatumin kerrottiin tanssineen kiihkeästi naispuolisen kollegan kanssa, kun kamerat olivat sammuneet.

– Heidän kasvonsa koskettivat toisiaan, kun he tanssivat ja hän lauloi. Ensin se vaikutti vitsiltä, mutta Channing vei jutun pidemmälle, silminnäkijä kertoi.

Onko parilla avioehto?

People-lehti arvioi, että parin avioerosta tulee monimutkainen valtavan omaisuuden vuoksi. Sekä Tatumin että Dewanin urat urkenivat vasta sen jälkeen, kun pari oli naimisissa.

Etenkin Tatumista on tullut liiton aikana maailmantähti, jonka omaisuuden arvioidaan olevan yhteensä jopa 80 miljoonaa dollaria. Toistaiseksi ei ole selvää, onko ex-parilla avioehtoa.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja