Mainos

Huhu Intiasta: HMD Global harkitsee Nokian N-Gagen henkiin herättämistä – Nokia 3310 4G tulossa jo pian

Nokia-puhelimia myyvän HMD Globalin suunnitelmista valuu tällä kertaa tietoja Intiasta. Paikallisen Digit-sivuston lähteiden mukaan Reliance Jio -operaattori on käynyt HMD:n kanssa keskusteluja Nokia 3310 4G -mallin myynnistä. Lisäksi HMD Global suunnittelee myös muiden legendaaristen Nokia-puhelinten uusia versioita. Asiasta on kertonut myös NokiaMob-sivusto.

Johtajatason lähteet kertoivat Digitille, että Reliance Jio ja HMD Global ovat käyneet neuvotteluja jo jonkin aikaa, ja operaattori aikoo tuoda myyntiin 3310 4G:n yhdessä palvelujensa kanssa.

Yksi lähde kertoi myös Digitille HMD Globalin tarkastelevan joidenkin Nokian perintöä olevien laitteiden, kuten N-Gagen tai E72:n herättämistä henkiin 4G-verkkoyhteyden kera. Mitään kovin tarkkoja tietoja Digitillä ei ole kertoa, mutta laitteiden tekniikka toki päivitettäisiin nykyaikaan.

Reliance Jion kerrotaan olevan kiinnostunut operaattorikumppanuudesta myös näiden laitteiden osalta.

Mahdollista QWERTY-täysnäppäimistöllä varustettua uutta peruspuhelinmallia ovat povanneet jo aiemminkin osa tiedoista ja raporteista. Sen sijaan Nokian N-Gage-pelipuhelinidean mahdollisesta henkiin herättämisestä kuullaan nyt ensimmäistä kertaa. N-Gagesta ei aikanaan tullut suurta myyntimenestystä, mutta kenties sitäkin suurempi legenda – osittain hyvistä ja osittain huonommista syistä.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.