Huhu Intiasta: HMD Global harkitsee Nokian N-Gagen henkiin herättämistä – Nokia 3310 4G tulossa jo pian

Nokia-puhelimia myyvän HMD Globalin suunnitelmista valuu tällä kertaa tietoja Intiasta. Paikallisen Digit-sivuston lähteiden mukaan Reliance Jio -operaattori on käynyt HMD:n kanssa keskusteluja Nokia 3310 4G -mallin myynnistä. Lisäksi HMD Global suunnittelee myös muiden legendaaristen Nokia-puhelinten uusia versioita. Asiasta on kertonut myös NokiaMob-sivusto.

Johtajatason lähteet kertoivat Digitille, että Reliance Jio ja HMD Global ovat käyneet neuvotteluja jo jonkin aikaa, ja operaattori aikoo tuoda myyntiin 3310 4G:n yhdessä palvelujensa kanssa.

Yksi lähde kertoi myös Digitille HMD Globalin tarkastelevan joidenkin Nokian perintöä olevien laitteiden, kuten N-Gagen tai E72:n herättämistä henkiin 4G-verkkoyhteyden kera. Mitään kovin tarkkoja tietoja Digitillä ei ole kertoa, mutta laitteiden tekniikka toki päivitettäisiin nykyaikaan.

Reliance Jion kerrotaan olevan kiinnostunut operaattorikumppanuudesta myös näiden laitteiden osalta.

Mahdollista QWERTY-täysnäppäimistöllä varustettua uutta peruspuhelinmallia ovat povanneet jo aiemminkin osa tiedoista ja raporteista. Sen sijaan Nokian N-Gage-pelipuhelinidean mahdollisesta henkiin herättämisestä kuullaan nyt ensimmäistä kertaa. N-Gagesta ei aikanaan tullut suurta myyntimenestystä, mutta kenties sitäkin suurempi legenda – osittain hyvistä ja osittain huonommista syistä.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.