Mainos

Huhtamäki Van Leer luopuu metallointiyksiköistä

Hiljattain muodostettu kansainvälinen pakkausyritys Huhtamäki Van Leer on kahdella eri kaupalla myynyt metalloituja tuotteita valmistavat yksikkönsä Yhdysvalloissa ja Hollannissa. Metallointiteknologian keskeisiä sovellutuksia ovat etiketit, lahjapakkaukset sekä holografiset varmuuspainotuotteet.

Yhdysvaltojen yksikkö, joka toimii Franklinissa, Massachusettsissa, on myyty toimivalle johdolle. Yksikkö jatkaa toimintaansa nimellä Proma Technologies, Inc. Sillä on 105 työntekijää ja sen liikevaihto vuonna 1999 oli noin 45 miljoonaa euroa.

Amsterdamissa sijaitseva Hollannin yksikkö on myyty yksityiselle Flexible Packaging Holding B.V:lle, joka omistaa ennestään Schut Superflex B.V. -nimisen pakkaus- ja painoalan yrityksen. Myydyn yksikön uudeksi nimeksi tulee Amsterdam Metallized Products B.V. Sen palveluksessa on 90 henkilöä, ja yksikön liikevaihto viime vuonna oli noin 14 miljoonaa euroa.

Huhtamäki Van Leer, joka muodostettiin vuonna 1999 liittämällä hollantilainen Royal Packaging Industries Van Leer N.V. suomalaiseen Huhtamäki Oyj:hin, on maailman johtava yritys useilla kuluttaja- ja teollisuuspakkauksien alueilla. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Espoossa, ja sillä on noin 200 yksikköä ja henkilöstöä yli 21 000 yhteensä 55 maassa.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.