Huh huh! Venäläisiä painonnostajia käryää oikealta ja vasemmalta – luku nousi entisestään

30:00
Urheilulääkäri Tapio Kallio puhui dopingista Tulosruudussa.

Kansainvälinen painonnostoliitto IWF tiedotti perjantaina, että seitsemän venäläisnostajaa on kärynnyt dopingin käytöstä. Lukema nosti tällä viikolla kärähtäneiksi kerrottujen venäläisten painonnostajien määrän kahteentoista.

Tiistaina kerrottiin, että viisi venäläisnostajaa saa väliaikaisen kilpailukiellon moskovalaislaboratoriosta saatujen näytteiden uudelleentestauksen myötä. Joukossa olivat maailmanmestarit Ruslan Albegov ja naisnostaja Tima Turjeva. Heidän lisäkseen tiistaina nimettiin kilpailukieltoon David Bedzhanjan, Oleg Tshen ja Jegor Klimanov.

Perjantaina julkistettuun seitsikkoon kuuluvat Dmitri Lapikov, Tshingiz Mogushkov, Adam Maligov, Magomed Abujev, Maksim Shejko sekä naisnostajat Nadezda Jevstjuhina ja Julia Konovalova. Lapikov ja Jevstjuhina ovat jo aiemmin kärsineet dopingrangaistuksen ja menettäneet vuoden 2008 olympiapronssinsa. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja