HTC esitteli 5G Hub -älykeskuksen – 5G-yhteydet käyttöön töissä ja kotona

HTC on esitellyt 5G Mobile Hub -palvelunsa maailmalle MWC-messuilla Barcelonassa. Keskiössä on HTC 5G Hub -laite, joka jakaa 5G-verkon kymmenille laitteille samanaikaisesti.

Kodin mobiiliälykeskukseksi tarkoitettu HTC 5G Hub jakaa uuden sukupolven 5G-yhteydet jopa 20 laitteelle samanaikaisesti. Laitteessa on myös paikka Gigabit-ethernet-kaapelille, mikä lisää yhteysmahdollisuuksia. 5G Hubissa on myös viiden tuuman kosketusnäyttö, jolla laitteen ja yhteyksien hallinnoinnin luvataan olevan helppoa.

HTC 5G Hub sisältää 7 660 milliampeeritunnin akun, joten 5G-yhteydet voi ottaa mukaansa minne tahansa. Laite sisältää Qualcommin Snapdragon 855 -järjestelmäpiirin ja kykenee 4K-toistoon 60 ruudun sekuntivauhdilla, ja kuvan laitteesta voi jakaa yhteensopiviin älytelevisioihin.

Laite tukee myös äänikomentoja ja -ohjausta, minkä lisäksi virtuaalitodellisuuden palvelut ovat käytettävissä pilvipalveluiden kautta. 5G Hubin avulla VR-sisältöä voi suoratoistaa suoraan VIVE Focus -kuulokkeisiin.

HTC 5G Hub ilmestyy valittujen jälleenmyyjien valikoimiin vuoden 2019 toisella vuosineljänneksellä. Hinta- ja saatavuustiedot tarkentuvat myöhemmin. Suomen teleoperaattoreista HTC 5G Hub toimii vahvistetusti Elisan kanssa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja