HTC esitteli 5G Hub -älykeskuksen – 5G-yhteydet käyttöön töissä ja kotona

HTC on esitellyt 5G Mobile Hub -palvelunsa maailmalle MWC-messuilla Barcelonassa. Keskiössä on HTC 5G Hub -laite, joka jakaa 5G-verkon kymmenille laitteille samanaikaisesti.

Kodin mobiiliälykeskukseksi tarkoitettu HTC 5G Hub jakaa uuden sukupolven 5G-yhteydet jopa 20 laitteelle samanaikaisesti. Laitteessa on myös paikka Gigabit-ethernet-kaapelille, mikä lisää yhteysmahdollisuuksia. 5G Hubissa on myös viiden tuuman kosketusnäyttö, jolla laitteen ja yhteyksien hallinnoinnin luvataan olevan helppoa.

HTC 5G Hub sisältää 7 660 milliampeeritunnin akun, joten 5G-yhteydet voi ottaa mukaansa minne tahansa. Laite sisältää Qualcommin Snapdragon 855 -järjestelmäpiirin ja kykenee 4K-toistoon 60 ruudun sekuntivauhdilla, ja kuvan laitteesta voi jakaa yhteensopiviin älytelevisioihin.

Laite tukee myös äänikomentoja ja -ohjausta, minkä lisäksi virtuaalitodellisuuden palvelut ovat käytettävissä pilvipalveluiden kautta. 5G Hubin avulla VR-sisältöä voi suoratoistaa suoraan VIVE Focus -kuulokkeisiin.

HTC 5G Hub ilmestyy valittujen jälleenmyyjien valikoimiin vuoden 2019 toisella vuosineljänneksellä. Hinta- ja saatavuustiedot tarkentuvat myöhemmin. Suomen teleoperaattoreista HTC 5G Hub toimii vahvistetusti Elisan kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja