HS: Ystävysten välit rakoilivat – kohtaaminen tv:ssä toi Bjurströmin ja Sillanpään takaisin yhteen

Yli kaksi vuosikymmentä toisensa tunteneet suomalaisen viihdemaailman huiput yhdistävät voimansa vaikeiden aikojen jälkeen, kun Marco Bjurström ohjaa Jari Sillanpään 50-vuotisjuhlakeikan. 

Jari Sillanpää ja Marco Bjurström tutustuivat toisiinsa Ruotsin laivalla, jo ennen kuin kumpikaan oli pongahtanut julkisuuteen. 

– Mä rakastuin silmittömästi, Sillanpää pamauttaa kaksikon ensikohtaamisesta Helsingin Sanomien haastattelussa

Pian ensitapaamisen jälkeen molempien urat aloittivat nousukiitonsa. Sillanpää kruunattiin tangokuninkaaksi vuonna 1995 ja Bjurströmin juontama BumtsiBum! valloitti eetterin vuonna 1997.

Molemmat auttoivat toisiaan vierailemalla toistensa produktioissa pahimmankin kiireen keskellä. Parivaljakko matkusteli, teki töitä ja piti hauskaa yhdessä, kunnes välit viilenivät.

Aiemmin erottamattomat ystävät eivät olleet vuosiin tekemisissä toistensa kanssa. Ystäväporukat ja lomakohteet vaihtuivat.

Viime vuonna he kohtasivat toisensa pitkän tauon jälkeen MTV3-kanavan Tähdet, Tähdet -ohjelmassa. Tällöin Sillanpää oli kisaajan ja Bjurström tuomarin roolissa. Palautteen aikana molemmat itkivät.

– Se oli niin järkyttävän vahva hetki, Bjurström kertoo Helsingin Sanomille. 

Välit palauttaneen kohtaamisen jälkeen on tapahtunut paljon. Jari Sillanpää 50-vuotisjuhlakeikka järjestetään 16. elokuuta ja jättikonsertin ohjelmaa on suunniteltu jo vuosi. 

Bjurström ohjaa ja käsikirjoittaa massiivisen stadionkeikan. 

– Halusin, että mulla on yksi turva, Sillanpää perustelee ohjaajavalintaansa. 

Elokuun jättikeikasta tiedetään ainakin sen verran, että lavalla nähdään vierailevia tähtiä ja että yleisölle tarjoillaan kakkukahvit konsertin aikana. 

Lähde: Helsingin Sanomat



Lue myös:

    Uusimmat