HS: Omaisuutensa myyvä mies - jätin kertomatta vaimolle

Ville Syväniemi myy netin välityksellä koko omaisuutensa ja suuntaa sen jälkeen Thaimaahan. Koska ilmoituksen hintavaraus on ylittynyt tänään tiistaina aamulla, ei kauppoja voi enää perua.

Lumenpudottajana työskennellyt Ville Syväniemi, 25, sai viime perjantaina villin idean, jonka seurauksena hän laittoi koko omaisuutensa Huuto.net-nettihuutokauppaan.

– Vasta sen jälkeen kerroin vaimolle. Tuli pieni sota, seuraavan yön autossa nukkunut Syväniemi kertoo Helsingin Sanomien haastattelussa.

Helsingin Sanomien mukaan pariskunta on kuitenkin nyt päässyt alustavaan yhteisymmärrykseen, joten Syväniemi uskoo vaimon lähtevän mukaan reissuun. Lisäksi matkaan lähtee parin yksivuotias poika, mutta kolmevuotias tytär edellisestä suhteesta jää asumaan Suomeen.

Nyt tiistaina aamulla korkein hintatarjous on 40 000 euroa, mikä pitää sisällään omaisuutta aina videokameroista ja tietokoneista kirjahyllyihin, tietokoneisiin ja autoon. Mukaan lähtee vain kitara, vaatteet ja perhe.

Helsingin Sanomien haastattelun mukaan Syväniemellä ei ole Thaimaan osalta sen suurempia suunnitelmia, sillä aluksi on tarkoitus vain lomailla.

– Ehkä lumen pudottaminen vaihtuu rantatuolien vuokraamiseen, Syväniemi nauraa Helsingin Sanomien haastattelussa.

Kysymys: Uskaltaisitko tehdä "syväniemet"?

(MTV3)

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja