HPK:n vahva kiito jatkuu – Juuso Ikoselta huima voittomaali

Maalikooste: Ässät - HPK 4:01
Maalikooste: Ässät - HPK

SM-liigassa viiden ottelun tappioputkessa ennen keskiviikkoa kyntänyt Porin Ässät sai kokoonpanoonsa kaksi tärkeää palasta. Maajoukkuereissun aikana koronaviruksen saanut Peter Tiivola ja ensimmäisen pelinsä tällä kaudella pelannut Sakari Salminen olivat mukana tositoimissa. Kaivattua voittoa ei silti vieläkään tullut.

Ässät aloitti pelin räväkästi ja iski kaksi maalia kolmessa ja puolessa minuutissa. HPK nousi kuitenkin tasoihin, ja lopulta vierasjoukkue oli parempi jatkoajalla. Peli päättyi 3–4 (2–1, 0–1, 1–1, 0–1).

HPK jatkaa kovassa vireessä. Joukkue on hävinnyt vain yhden seitsemästä edellisestä pelistään.

Ryhmän ykkössankari oli jälleen maalivahti Eetu Laurikainen, joka torjui peräti 39 kertaa ja piti kahdessa ensimmäisessä erässä omansa pinnalla. Voittomaalin teki Juuso Ikonen.

– Alussa olimme vähän unessa, mutta onneksi nousimme sieltä. Jatkoajalla otin uudet vauhdit, kun tila ei ensimmäisellä yrittämällä auennut, ja kokeilin vetää pakin jaloista. Onneksi meni maaliin, Ikonen sanoi.