HPK:n mestarivahti ja tähtihyökkääjä palasivat upeasti Hämeenlinnaan – sarjakärki Lukko jatkoi Kärppien tappioputkea

0:55
NHL-laina Kristian Vesalainen iski upean maalin HIFK:n verkkoon.

 HPK otti 4-1-voiton HIFK:sta perjantai-illan kiekkokierroksella.

Hämeenlinnan illassa katseet kohdistuivat HPK:n lainatähtiin Kristian Vesalaiseen ja Emil Larmiin, jotka vastasivat huutoon hienosti.

Kristian Vesalainen onnistui heti avausottelussaan maalinteossa, kun avasi ottelun maalihanat upealla rannekudilla ottelun toisessa erässä. Vesalainen onnistui vielä toistamiseen, kun hän iski 4-1-loppulukemat tyhjiin.

Myös Larmi esiintyi HPK:n tolppien välissä hienosti. Larmi joutui antautumaan vain kerran, kun HIFK:n tähtihyökkääjä Emil Bemström iski kiekon Larmin selän taakse toisessa erässä. Larmi pysäytti ottelussa 29 laukausta.

Kärppien tappioputki venyi jo kolmen ottelun mittaiseksi, kun se kärsi 1-2-tappion sarjan kärkijoukkue Lukolle.

Lukko iski Kärpille luun kurkkuun ottelun toisessa erässä, kun se iski kiekon minuutissa kahdesti vierailijoiden verkkoon. Ensin Vili Saarijärvi onnistui maalinteossa ja 58 sekuntia myöhemmin Robin Pressin napakka kuti ohitti Kärpät-vahti Patrik Rybarin.

Kärpät sai päätöserässä vielä pienen kirin aikaiseksi, kun Aleksi Mustonen toi vierailijat maalin päähän. Lisäosumia ei kuitenkaan nähty, joten Kärpät koki jo kolmannen perättäisen tappionsa SM-liigassa.

Perjantain kierroksen lopputulokset:

HPK-HIFK 4-1
Ilves-Sport 6-1
Jukurit-KalPa 1-4
KooKoo-TPS 1-2
Lukko-Kärpät 2-1
Pelicans-Ässät 5-2

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja