HPK:n kultakypärä tunaroi pahassa paikassa – hämeenlinnalaiset ahtaalla pudotuspeleissä

Lukko tekee 0-1 maalin 1:04

Lukko on kiinni puolivälieräpaikassa jääkiekon SM-liigan ensimmäisellä pudotuspelikierroksella, kun se pelaa vieraissa toista ottelua HPK:ta vastaan. Ottelu on raumalaisille 2–1.

Toisen pelin avausmaali syntyi toisen erän ensimmäisellä minuutilla, kun HPK:n kultakypärä Michael Joly töpeksi kiekon kanssa ja Lukon Julius Mattila pääsi sivaltamaan raumalaisille 1–0-johtomaalin läpiajosta (video jutun ylälaidassa).

Tommi Tikka ohjasi viisi minuuttia myöhemmin hämeenlinnalaisisännille huiman tasoituksen Ossi Ikosen kovasta laukauksesta (video alla).

HPK tekee 1-1 maalin 1:24

Linus Nyman palautti Lukon johtoon, kun hän suti limpun reppuun maalin kulmalta rystyllä ajassa 32.12 (video alla).

Lukko tekee 1-2 maalin 1:16
Linus Nymanin edessä maalissa oli paljon tyhjää tilaa.

Lukolle riittää puolivälieräpaikkaan tänään tasapelikin, koska se voitti eilen ensimmäisen pudotuspelikierroksen avausottelun. Jos HPK voittaa, 60-minuuttisen jälkeen pelataan tänään jatko-ottelu.