HPK suvereeni Tapparaa vastaan ja tasoitti välieräsarjan – tehopuolustaja oli liekeissä

Hämeenlinnan Pallokerho tasoitti välieräsarjan, kun se voitti Tampereen Tapparan 4-1-lukemin pudotuspelisarjan toisessa ottelussa.

Joukkueiden välinen välieräsarja on nyt tasan otteluvoitoissa 1-1. HPK:n sankarina toimi puolustaja Petteri Nikkilä, joka iski tehot 1+1. Myös Teemu Turunen teki tehot 1+1.

HPK meni avauserässä 1-0-johtoon, kun Markus Nenonen onnistui maalinteossa tarkalla laukauksellaan.

Tappara nousi kuitenkin tasoihin toisessa erässä, kun Tuukka Mäntylä laukoi niin ikään tarkasti maalin.

Kolmannessa erässä Tapparan tasoitusmaalin tehnyt Mäntylä otti jäähyn. HPK käytti ylivoimansa hyväkseen, kun Teemu Turunen tarjoili, ja Nikkilä tykitti 2-1-voittomaalin.

Hetkeä myöhemmin HPK meni jo 3-1-johtoon, kun Jere Innala ohjasi kiekon Tapparan maaliin. Turunen viimeisteli vielä tyhjään maaliin 4-1-lukemat.

Joukkueet kohtaavat seuraavan kerran ensi viikon tiistaina Tampereella.

Otsikkoa muokattu klo 19.33: Vaihdettu otsikko nykyiseen muotoon ja otettu murskata-verbi pois.