Howard Stern paljastaa suurimman katumuksensa – halusi pyytää anteeksi Robin Williamsilta: ”Olen edelleen täynnä surua”

Howard Stern katuu Robin Williamsin kanssa tekemäänsä haastattelua.

Radiojuontaja ja mediapersoona Howard Sternmuistetaan useista uransa aikana tekemistään ikonisista sekä kuuluisista haastatteluista. Stern on kuitenkin itse sitä mieltä, että kyseiset työt kannattaa jättää unholaan, eikä kenenkään tulisi enää kuunnella niitä.

Stern muisteli hiljattain antamassaan haastattelussa uransa kahta ensimmäistä vuosikymmentä ja kuvailee olleensa omasta mielestään olleensa työssään jopa mielipuolinen.

– Narsismini oli niin vahvaa, että olin kykenemätön ottamaan huomioon muiden tunteet.

Juontaja kertoo, että hänellä on useita katumuksen aiheita kyseiseltä aikakaudelta. 65-vuotias Stern tunnetaan tosin edelleen suorasukaisesta sekä persoonallisesta haastattelutyylistään.

– Huumorintajuni ei ole muuttunut. Olen Fartman (suom. Pierumies), en kiistä sitä.

Stern myöntää kuitenkin yrittäneensä luopua hävyttömästä tyylistään, jota hän piti yllä skandaalinhakuisuuden vuoksi. Juontaja muistelee pieleen menneitä haastattelujaan, joiden kohteina ovat olleet muun muassa George Michael, Eminem, Will Ferrell sekä Carly Simon.

– Suurin katumukseni on haastatteluni Robin Williamsin kanssa.

Stern kertoo kyselleensä Williamsilta aikoinaan esimerkiksi siitä, kuinka edesmennyt näyttelijä jätti vaimonsa poikansa entisen lastenhoitajan takia.

Juontaja alkoi kohdata demonejaan ensimmäistä kertaa 1990-luvulla aloittaessaan ensimmäistä kertaa terapian. Vaikka Stern kävi terapiassa parhaimmillaan jopa neljä kertaa viikossa, kesti kaksikymmentä vuotta ennen kuin hän sai kerättyä rohkeutensa soittaakseen Williamsille pyytääkseen tältä anteeksi.

Koomikko kuitenkin kuoli tehdessään itsemurhan vuonna 2014 vain päivä sen jälkeen, kun Stern oli saanut käsiinsä tämän puhelinnumeron.

– Olen edelleen täynnä surua hänen menetyksestään sekä katumuksesta.

Stern kertoo yrittäneensä korjata välinsä useiden muiden menneiden haastateltaviensa kanssa.

Lähde: PageSix

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja